Win de Ronde van Vlaanderen!

Afzien op de kasseien, klimmen over kuitenbijters, duizenden uitzinnige wielerliefhebbers langs het parcours… dat is dé Ronde van Vlaanderen. De Ronde wordt dit jaar voor de 100ste keer gereden! Van dit historische wielerevent kan jij deel uitmaken!

VisitFlanders en Hetiskoers.nl geven 1 ticket weg voor de Ronde Fan Ride. Wil jij als 1 van de 100 uitverkorenen op de dag van de race net voor de profs de laatste 100 km mee rijden? Plus daarbij een vijfdaagse reis door het Vlaamse wielerland winnen, waarbij historische steden, wielermusea, toprestaurants, brouwerijen en wielerlegendes worden bezocht?

Zo ja, raad dan het aantal kilometers dat Johan Museeuw (drievoudig Ronde-winnaar) reed op 29 december 2015. Deze rit (van 4u20min05sec) startte in Brugge en eindigde in Oudenaarde. Houd de social media van Hetiskoers.nl in de gaten, want daar verschijnen regelmatig tips over het parcours dat hij heeft afgelegd.

Hoe stuur je jouw antwoord in?

Ga naar Hetiskoers.nl en klik op ‘ride like a Flandrien’, rechts op het scherm en volg de stap-voor-stap instructies.

Heb je meer interesse in een relaxte Ronde van Vlaanderen, in 7 dagen rustig fietsend van B&B naar hotel? Op Pad redacteur Kees Lucassen stippelde de ideale route uit en hier lees je zijn verhaal.

Delen

Waardering
72005
Stem nu !
Bedankt!
Mislukt !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *