Spannend reisboek? Schrijf het zelf!

Op zoek naar een spannend reisboek? Grote kans dat je het vindt tussen de boeken van Uitgeverij Bagage. Zit het er toch niet bij? Grijp je kans, en schrijf dat boek zelf.

Gezina Derks liep al een tijdje met de plannen rond. Een uitgeverij beginnen. Na een loopbaan als personeelsfunctionaris en eigenaar van een gastouderbureau wilde ze na veertien jaar wat anders. En uitgerekend in 2013, het jaar waarin de ene na de andere boekenketen omviel begon ze Uitgeverij Bagage. ‘Mensen lezen misschien steeds minder boeken, maar wel graag als ze op vakantie zijn. En wat is er leuker dan een boek te lezen dat zich afspeelt in het land of de regio waar je op dat moment bent.’

staand-Een_Franse_slag_voorzijde-rgb staand-verstrikt_fc_voorzijde

Zelfmoord op Sardinië

Neem Verstrikt in wraak. Het verhaal speelt zich af op Sardinië. Een fijne vakantiebestemming, prachtig landschap, rijke cultuur, heerlijk eten. Maar in een vervallen schuurtje, vlakbij de kust van Orosei vindt auteur Pietro Ronchini een lijk. Er lijkt sprake van zelfdoding, maar bij nader onderzoek blijkt het om moord te gaan… Of toch niet? En daar lig je dan, op je matje vlakbij de kust van Orosei..

Een andere bestseller uit de reisboekenserie is Sophie. Sophie is columniste en woont in Amsterdam. Wanneer vriend Otto onverwacht hun relatie verbreekt, gaat Sophie op zoek naar een nieuwe, inspirerende plek waar ze kan schrijven. Die zoektocht voert via een verlaten boerderijtje in de Betuwe naar Duitsland waar ze neerstrijkt in het ruige Fichtelgebirge. Een perfect gebied om te wandelen, al is dát niet precies wat Sophie bezighoudt..

Schrijf het zelf!

Sinds Uitgeverij Bagage van start ging zijn er boeken verschenen die zich behalve in het Fichtelgebergte afspelen in o.a. de Ardennen, de Auvergne, Bourgondië, Sardinië, Kreta, Andalusië, de Ierse Westkust, Turkije, Kenia en Madagaskar. Alle boeken worden in gedrukte versie en als e-book uitgebracht. Staat er nog geen boek op Uitgeverij Bagage dat zich afspeelt in jouw favoriete vakantieland? Stuur een mailtje naar info@uitgeverijbagage.nl en Gezina gaat er naar op zoek. Of misschien heb je zelf wel (plannen voor) een fantastische roman klaarliggen? Stuur je voorstel of manuscript naar Uitgeverij Bagage en Gezina kijkt of ze er brood in ziet.

Uitgeverij-Bagage-1

Korting voor de lezers van Op Pad

Speciaal voor de lezers van Op Pad biedt Uitgeverij Bagage 10% korting op haar boeken aan. De aktie loopt tot 22 april 2016. Surf naar Uitgeverij Bagage en vermeld bij je bestelling de code OPPAD2016.

Schrijfcursus

Wie trouwens graag eens zou schrijven, maar twijfelt over z’n vaardigheden kan van 24 – 28 mei 2016 mee op Schrijfvakantie op Sardinië.

Delen

Waardering
72691
Stem nu !
Bedankt!
Mislukt !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *