icon-mouse icon-mountain icon-facebook icon-instagram icon-pinterest icon-twitter icon-youtube icon-close icon-zoek icon-triangle-left icon-triangle-right icon-ebike icon-hond icon-gezin icon-zwaarte icon-gps icon-trein icon-comfort

Op Pad: Outdoor Inspiratie

Oppad.nl is een website voor liefhebbers van actieve en avontuurlijke vakanties. Ben je op zoek naar een berghuttentocht in de Alpen, een fjelltour in Noorwegen, of een test van bergwandelschoenen? Op oppad.nl vind je honderden artikelen met veel tips en inspiratie.

Slovenian Tourist Board

Wandelen in Slovenië: de mooiste gebieden en routes

Met honderden machtige bergtoppen, kraakheldere rivieren, diepe grotten, zachtgroene heuvels en uitgestrekte bossen is Slovenië een perfecte bestemming voor wandelaars.
Lees meer
Image
Wandelen in Slovenië
Slovenian Tourist Board
Slovenian Tourist Board

De mooiste fietstochten in Slovenië

Ruige mountainbikeroutes, uitdagende hooggebergtepassen, meerdaagse fietstrips langs hotelletjes en campings én heerlijk ontspannen tochten voor gezinnen; Slovenië heeft het.
Lees meer
Image
Fietsen in Slovenië
Slovenian Tourist Board
Czech Tourism

De mooiste fietsroutes in Tsjechië

Fietsliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Tsjechië. Het land heeft een netwerk van honderden kilometers gemarkeerde fietsroutes.
Lees meer
Image
Fietsen in Tsjechië
Czech Tourism
Czech Tourism

De mooiste wandelgebieden van Tsjechie

Als je ergens heerlijk kunt wandelen, dan is het wel in Tsjechië. Het landschap bestaat voor een groot deel uit dichte loof- en naaldbossen, indrukwekkende bergtoppen, uitgestrekte valleien en meren.
Lees meer
Image
Broumovsko
Czech Tourism