icon-mouse icon-mountain icon-facebook icon-instagram icon-pinterest icon-twitter icon-youtube icon-close icon-zoek icon-triangle-left icon-triangle-right icon-ebike icon-hond icon-gezin icon-zwaarte icon-gps icon-trein icon-comfort

Op Pad: Outdoor Inspiratie

Oppad.nl is het inspiratieplatform van SNP Natuurreizen voor liefhebbers van actieve en avontuurlijke vakanties. Ben je op zoek naar een berghuttentocht in de Alpen, een fjelltour in Noorwegen, of een test van bergwandelschoenen? Op oppad.nl vind je honderden artikelen met veel tips en inspiratie.

Cursussen van Op Pad

Op Pad biedt diverse cursussen aan die interessant zijn voor wandelaars en fietsers. De nadruk ligt op voorbereiding, natuur en oriëntatie.
Naar de cursussen
Image
Tour du Mont Blanc

Routes van Op Pad

Wij bieden een aantal interessante wandel- en fietsroutes aan binnen de SNP Reis App. O.a. de Edelherttrail, het Fietserpad, de Heuvelrughike, de Sallandse Toppentocht en meer!
Naar de routes
Image
Wandelroute Sallandse Toppentocht

Actief en avontuurlijk op reis?

Beleef de natuur op een actieve manier met de avontuurlijke reizen van Yomads by SNP. Ga bijvoorbeeld kayakken in Zweden, hiken op de Balkan, biken in Toscane of sneeuwschoenwandelen in Oostenrijk. En dat is nog lang niet alles! Meer weten?
Bekijk alle reizen op yomads.nl
Image
Yomads Dolomieten