icon-mouse icon-mountain icon-facebook icon-instagram icon-pinterest icon-twitter icon-youtube icon-close icon-zoek icon-triangle-left icon-triangle-right icon-ebike icon-hond icon-gezin icon-zwaarte icon-gps icon-trein icon-comfort
Image
SNP Reis App

Welke routes in de SNP Reis App?

Op Pad biedt een aantal niet bewegwijzerde wandelroutes en fietsroutes aan binnen de App 'SNP Reis'. Om een van deze routes te doen heb je een code nodig om de route binnen de app te ontgrendelen. Ze zijn te koop in onze webshop. Uit welke routes kun je kiezen? Hieronder de lijst.

Kortingscodes

Heb je een kortingscode ontvangen om te besteden aan codes de onderstaande routes ontgrendelen in de SNP Reis-App? Deze kun je invoeren tijdens het afrekenproces in onze webshop.

Onze wandelroutes

1) De Edelherttrail

De Edelherttrail is een lange wandelroute van de Veluwe naar Monschau met een totale lengte van 440 km. Natuurbeleving staat voorop: bij deze natuurroute is geprobeerd zoveel mogelijk te kijken door de ogen van het edelhert. De Edelhertrail is ingedeeld in 5 trajecten van elk 3,4 of 5 dagetappes. Elk traject is afzonderlijk te koop in onze webshop.

Image
Wandelen Veluwe Edelherttrail
De Edelherttrail.

2) De Heuvelrughike

De Heuvelrughike is een ruim 92 km lange meerdaagse route over de Heuvelrug. De tocht begint aan de oevers van het Gooimeer in Huizen en eindigt aan de voet van de Grebbeberg net voorbij Rhenen. De Heuvelrug loopt door twee provincies (Noord-Holland en Utrecht) en negen gemeenten. De vijf dagetappes zijn te koop in onze webshop.

Image
HeuvelrugHike wandelroute Utrechtse Heuvelrug
De Heuvelrughike

3) De Sallandse Toppentocht

Noem Salland en Twente nooit in één adem, dan doe je de streek tekort. Salland is Salland met een eigen dialect, een eigen vlag en een eigen volkslied. De Sallandse Toppentocht neemt je mee door de prachtigste natuur, over de hoogste ‘bergen’ én naar het platteland van Salland. Want de boer is nooit ver weg. De vier dagetappes zijn te koop in onze webshop.

Image
Wandelroute Sallandse Toppentocht
De Sallandse Toppentocht.

4) Op Pad Waddenpad

Op Pad stippelde een wandelroute met vijf dagetappes uit over de waddeneilanden Texel, Vlieland en Terschelling: het Op Pad Waddenpad. Een waddenpad over het strand, door duinen en over zoveel mogelijk onverharde wandelpaden. De vijf dagetappes zijn te koop in onze webshop.

Image
Wandelen Nederland Waddeneilanden
Het Op Pad Waddenpad.

Onze Fietsroutes

1) Het originele Fietserpad

Het originele Fietserpad is sinds 1998 een populaire, niet bewegwijzerde fietsroute van Zuid-Limburg naar de Waddenzee. Inmiddels is dit 'Pieterpad voor fietsers' een echte klassieker voor iedereen die van meerdaagse fietsroutes door natuurgebieden houdt. In 2021 hebben we het 'oude' Fietserpad uitgebreid met een tweede route terug van 't Wad naar Zuid-Limburg. Het complete 'nieuwe' Fietserpad is zo 1190 kilometer lang en opgedeeld in 19 dagetappes verdeeld over vier trajecten. Ieder traject afzonderlijk is te koop in onze webshop.

Image
Fietserpad fietsen langs het Pieterpad
Het Fietserpad.

2) Veluwe à Vélo: 4 dagen fietsen over de Veluwe

Een meerdaagse fietstocht over de Veluwe, waarbij je op ieder gewenst moment kunt op- en afstappen, die hadden we nog niet in ons aanbod. Daar kwam in 2023 eindelijk verandering in. De route doet onder meer de Posbank aan, leidt je door de bossen van Kroondomein Het Loo en scheert bij Harderwijk langs het Veluwemeer. Wil je 's lands grootste natuurgebied in 4 dagen uitkammen? Dan is dit de route die je zoekt. De vier dagetappes zijn verkrijgbaar in onze webshop

Image
Veluwe Fietsroute
Veluwe à Vélo: 4 dagen fietsen op de Veluwe

3) BeNeDuiLux: vierlanden fietsroute vanuit Maastricht

In vier dagen door vier landen fietsen: dat kan nog in onze eigen Benelux. Op Pad doet een ‘wereld-fietstocht’ vanuit Maastricht door België, Nederland, Luxemburg én Duitsland en maakt er daarmee een tocht door de BeNeDuiLux van. Voor iedereen die nog kriebels in de buik krijgt bij het passeren van een grenspaal! De vier dagetappes zijn verkrijgbaar in onze webshop.

Image
Fietsen vanuit Maastricht door 4 landen
De BeNeDuiLux fietsroute.

4) Fietsroutes op alle Waddeneilanden

De vijf Nederlandse Waddeneilanden zijn allemaal even uniek en prachtig. Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog hebben elk hun eigen strand, wad, sfeer, stijl, drukte, vuurtoren en unique selling points en toch hebben ze allemaal iets gemeen: het zijn fantastische plekken om tijdens een fietsvakantie te ontdekken. Wil je zelf al eilandhoppend fietsen op de Waddeneilanden? Dat kan op veel manieren, maar wij stellen op ieder eiland een fietsroute (rondje) voor. De vijf routes zijn te koop in onze webshop.

Image
Fiesten op de Wadden vuurtoren
Eilandhoppen op de Wadden.