icon-mouse icon-mountain icon-facebook icon-instagram icon-pinterest icon-twitter icon-youtube icon-close icon-zoek icon-triangle-left icon-triangle-right icon-ebike icon-hond icon-gezin icon-zwaarte icon-gps icon-trein icon-comfort
Image
Food jar
Actueel

Tip van de redactie: SIGG Food jar

  • 06 januari 2021
  • Door: Johan Lambrechts

Elke twee weken geven we je een tip van de redactie. Een boek, gadget of kleding, het kan van alles zijn, zolang het maar met outdoor te maken heeft!

Warm eten onderweg

Wie wil er tijdens een winterse dagwandeling of trektocht niet liefst een keertje iets anders eten dan alwéér een koud broodje kaas en een appel? De Food Jar van SIGG komt dus als geroepen. Deze dubbelwandige foodcontainer (beschikbaar in versies van 0,75-liter, 0,5 en 0,3 liter) houdt je vers bereid soepje, risotto of ander eten tot veertien uur warm. Om het warmhoudproces optimaal te laten verlopen, moet je de container van roestvrij staal eerst een tiental minuten voorverwarmen met heet water, voor je je maaltijd toevoegt. Handig aan de Gemstone-reeks vinden wij de wijde mond, zodat je je eten makkelijk kunt in- en uitscheppen. De dop kan ook dienst doen als bord. In het deksel zit bovendien een uitklapbare lepel en vork verwerkt. Geen gezeul met rammelend bestek in je rugzak dus! Bij warmer weer houdt de Food Jar je slaatje tot twintig uur koud.

Image
Food jar