Review Spinder Colibri fietsendrager

Voordelen

  • fiets zit goed vast
  • geschikt voor alle types fietsen

Nadelen

  • kunststof kentekenplaathouders niet duurzaam

De Spinder Colibri fietsendrager is vrij uniek: er is maar plek voor één fiets. En… de Colibri is een vernieuwend product.Met 4,5 kilogram is hij een vedergewicht, hij neemt opgevouwen niet veel ruimte in en hij is goedkoper dan de meeste dubbele dragers.

Alle soorten fietsen zijn makkelijk te bevestigen dankzij de taps toelopende en in lengte verstelbare wielhouders. De wielen zet je vast met dikke, rubberachtige bandjes die je tussen je spaken door om de band vastgespt. Net te kort bij een mountainbike met hele dikke banden (maar binnenkort ook in langere uitvoering verkrijgbaar, meldt Spinder). Beetje lucht eruit, en het past.De zadelstang zet je vast met een kunststof frameklem. Draaiknop vastzetten en je kunt rijden. De drager zelf zet je razendsnel op de trekhaak. Met één hand de drager recht houden en met de andere hand een schuif omzetten en daarna een moer aandraaien.

Tijdens het rijden bleef de fiets bijzonder stabiel zitten. Eén dingetje: de kunststof kentekenplaathouders voor het nummerbord braken al na enkele keren gebruiken af. Max. laadgewicht 25 kg.

Merk: Spinder
Model: Colibri fietsendrager
Prijs: € 129
Website: WWW.FIETSENDRAGER.NL

Gerelateerd

Delen

Waardering
1359
Stem nu !
Bedankt!
Mislukt !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *