icon-mouse icon-mountain icon-facebook icon-instagram icon-pinterest icon-twitter icon-youtube icon-close icon-zoek icon-triangle-left icon-triangle-right icon-ebike icon-hond icon-gezin icon-zwaarte icon-gps icon-trein icon-comfort
Image
bikepacking AGU
Actueel

Winactie AGU Venture Bikepack-collectie

 • 27 oktober 2023
 • Door: Redactie Op Pad

Het Nederlandse AGU maakt al sinds 1974 fietstassen en was het eerste merk dat deze in Europa introduceerde. Een van de populairste fietstassen uit de rijke historie is het regenboog-design uit de jaren ‘80. Hier waren herkenbare regenboogkleuren terug te vinden op een lichte achtergrond. Met de nieuwe Vintage Venture Bikepacking-collectie grijpt AGU terug naar die jaren ‘80. Op Pad mag een complete Vintage bikepack-set weggeven!

Image
bikepacking AGU
De AGU Venture bikepackset

Vintage looks met moderne eigenschappen

Of je nu een weekend, een week of een maand gaat fietsen, de laatste AGU-bikepacking collectie omvat alles wat je nodig hebt voor een stijlvol avontuur op de fiets. De vintage looks van de collectie worden gecomplimenteerd met de veeleisende eigenschappen van moderne bikepacking tassen die alle omstandigheden moeten weerstaan.

Image
bikepacking AGU

In alle omstandigheden

Met de verschillende bikepacking tassen voor op de fiets heb je dan ook alles binnen handbereik. Denk aan snacks, handschoenen, lege verpakkingen, maar ook aan een telefoon of camera. Een regenbui tijdens de tocht is geen probleem dankzij de vuil- en waterafstotende DWR-coating. Zo is de Tube Frametas ideaal om een tent mee te nemen of je outdoor cooking set.

AGU zet in op het verduurzamen van de fietsindustrie én is constant op zoek naar manieren waarop dit kan. Alle tassen zijn daarom gemaakt van gerecycled Greensphere polyester. Daarnaast is de gehele collectie voorzien van extra reflectie. Zo blijf je goed zichtbaar op de weg en hoef je je alleen nog druk te maken over het vinden van de mooiste routes en de beste slaapplekken.


De bikepackset die je kunt winnen bestaat uit:

 • Roll Bag Handlebar: in het grote hoofdvak kun je voldoende spullen kwijt. Daarnaast beschikt het over een waterafstotende rits en een 3M reflecterend logo voor betere zichtbaarheid en kan er een fietslampje geplaatst worden op de lussen.
 • Top-Tube Frame Bag: perfect om spullen tijdens het fietsen binnen handbereik te houden. De rits is makkelijk met één hand te openen.

 • Seat-Pack: ideaal voor een lange bikepacking tocht. Gemakkelijk te bevestigen onder het zadel zonder dat het in de weg zit tijdens het fietsen. Er is genoeg plek voor droge kleding en slaapspullen en door de waterdichte Dryliner Tech binnenzijde en de rol-top constructie blijft alles schoon en droog.

 • Handlebar Bag: beschermt spullen tegen vuil en vocht door de rol-top constructie. De tas is stevig aan het stuur bevestigd met een systeem van meerdere riemen en biedt waardevolle opbergruimte zonder het rijgedrag van je fiets negatief te beïnvloeden. Met de bijgeleverde afstandhouders creëer je voldoende ruimte voor je kabels en navigatie. 

 • Snack-Pack: altijd binnen handbereik en gemakkelijk met één hand te openen, biedt de Snack Pack nog meer opslagruimte voor repen, nootjes, chips of drankjes, direct aan je stuur. 

 • Bar Bag Handlebar: berg je eten en reserve handschoenen op in de Bar Bag Handlebar, dit scheelt meteen ruimte in de achterzakken van een jersey. Het hoofdvak van de tas is gemakkelijk toegankelijk vanaf de bovenkant en heeft een verwijderbare verdeler om alles wat je mee wilt nemen te organiseren.

 • Tube Frame Bag: Tijdens lange ritten, of om een tent mee te nemen, zal de handige en ruime Venture Frame Pack zich bewijzen als een essentieel onderdeel van je uitrusting. Door slim gebruik te maken van een modulair systeem van riemen, is het snel aan de bovenbuis te bevestigen, en past het gemakkelijk op de meeste frames die er zijn.

 • Meer informatie vind je op de website van AGU

Maak kans!

Maak kans op een complete AGU Venture bikepackset!

Op Pad mag één bikepackset van AGU weggeven. Wil jij kans maken? Stuur dan voor 22 november 2023 een e-mail met je adresgegevens en vertel ons waarom jij deze bikepackset graag wilt winnen.

We nemen alleen contact op met de winnaar, waarna zijn of haar gegevens door worden gegeven aan de fabrikant. Alle andere gegevens verwijderen we na afloop van deze winactie.

 • Let op: deze winactie is inmiddels gesloten.