Outdoor Award voor Wrightsock Coolmesh Merino sok

De Wrightsock Coolmesh Merino heeft zilver gewonnen binnen de categorie Kleding van de Op Pad Outdoor Awards 2015. De Op Pad Outdoor Awards werden uitgereikt op vrijdag 17 april 2015.

Oordeel van de jury

‘Dit systeem om van twee sokken één sok te maken, wat de kans op blaren minimaliseert, zal voor veel mensen het wandelen leuker maken. Daarbij komt dat de niet snel stinken. Het bewijs: testredacteur Gijs Loning draagt ze al een maand, zonder dat iemand een vreemd luchtje ruikt.’

Omschrijving Wrightsock Coolmesh Merino

De sokken van Wrightsock bestaan feitelijk uit een binnen- en een buitensok die wrijving opvangt en de kans op blaren vermindert. De zachte vocht afvoerende binnensok houdt de voet droog en koel, de buitenlaag zorgt voor luchtdoorlatendheid en vochtverdamping. De Coolmesh merinowol blijft geur- en bacterievrij bij langer gebruik.

Merk: Wrightsock
Model: Coolmesh Merino
Prijs: € 18,95 (2015)
Website: www.wrightsock.nl

Gerelateerd

Delen

Waardering
64575
Stem nu !
Bedankt!
Mislukt !

4 reacties op “Outdoor Award voor Wrightsock Coolmesh Merino sok

 1. Op de ANWB voorjaardagen heeft mijn vriendin twee paar van deze wandelsokken gekocht. Na een weekend wandelen was er een gat bij de grote teen. Na een zware wandeling vn drie weken (GR5) was het tweede paar versleten en kan de prullebak in.

 2. Mijn vriendin heeft op de ANWB voorjaarsdagen twee paar van deze sokken gekocht. Het eerste wandelweekend leverde direct een gat op bij de grote teen. Het tweede paar was na drie weken wandelen (GR5) versleten en kan de prullebak in.

  1. Geachte heer Toebes,

   De website is een tweetal dagen niet bereikbaar geweest. We zijn overvallen door de grote vraag. Inmiddels is de site weer goed bereikbaar.

   Mijn excuus voor het ongemak.

   Team Wrightsock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *