icon-mouse icon-mountain icon-facebook icon-instagram icon-pinterest icon-twitter icon-youtube icon-close icon-zoek icon-triangle-left icon-triangle-right icon-ebike icon-hond icon-gezin icon-zwaarte icon-gps icon-trein icon-comfort
Image
Orbiloc The Safety Light
Artikel

Tip van de redactie: Orbiloc The safety light

  • 09 november 2020
  • Door: Johan Lambrechts

Elke twee weken geven we je een tip van de redactie. Een boek, gadget of kleding, het kan van alles zijn, zolang het maar met outdoor te maken heeft!

Opvallen in het duister

Nu het weer snel donker is, heb je als fietser of wandelaar één levensbelangrijke taak: opvallen! De veiligheidslampjes van het Deense Orbiloc hebben een steengoede reputatie, en dat is niet zo verwonderlijk. Het LED-lampje werkt op batterijen, is superlicht, en zorgt ervoor dat je zichtbaar bent tot op een afstand van liefst 5 kilometer. De Orbiloc is waterproof en kan temperaturen tot – 40°C aan. Het lampje heeft een stand voor een constant fel licht, maar door een draai aan de knop wordt het een knipperlicht waar je echt niet naast kijkt. Daarnaast kun je het lampje door het kliksysteem ook op verschillende dragers monteren. De Outdoor-versie (€ 30) wordt geleverd met een karabiner om aan je rugzak te hangen, maar je kunt er ook een rubberen gesp aan bevestigen. De Run-versie (€ 40) komt met een armband die je om je arm doet voor tijdens het wandelen, en tegelijk kun je hem als clip ook gewoon op je kleren bevestigen. En de Dog Dual (€ 25) is speciaal voor viervoeters, want met een strap bevestig je hem aan de halsband van je hond.

Image
Orbiloc The Safety Light