icon-mouse icon-mountain icon-facebook icon-instagram icon-pinterest icon-twitter icon-youtube icon-close icon-zoek icon-triangle-left icon-triangle-right icon-ebike icon-hond icon-gezin icon-zwaarte icon-gps icon-trein icon-comfort
Image
Beeld inklapbare beker
Actueel

Tip van de redactie: Inklapbare beker Sea to Summit

  • 28 april 2021
  • Door: Johan Lambrechts

Elke twee weken geven we je een tip van de redactie. Een boek, gadget of kleding, het kan van alles zijn, zolang het maar met outdoor te maken heeft!

Inklapbare beker voor minder bagage

Het Australische Sea to Summit ken je misschien van tenten, slaapzakken en luchtbedden. Maar deze zomer pakt het uit met een nieuwigheid: de Cool Grip X-Mug, een inklapbare mok voor koude en hete dranken. Als je er met de rugzak een paar dagen op uit trekt, is het zaak om zo efficiënt mogelijk te pakken. Daar is deze stevige mok precies voor ontworpen. Je kunt ‘m dichtvouwen tot een plat schijfje van nauwelijks 15 millimeter, dankzij een voedselveilig siliconen vouwsysteem. Daardoor past de beker met een inhoud van 480 ml makkelijk in je rugzak of zelfs in je jaszak, zonder echt veel ruimte in te nemen. Het gewicht? Met slechts 72 gram nauwelijks merkbaar. De ‘Cool Grip’ slaat op de groeven, die ervoor zorgen dat je de hitte niet door de bekerwand heen voelt komen. Door die isolerende werking blijft een koud drankje ook langer op temperatuur. Er bestaat een kleinere versie van 350 ml: de X-Tumbler.

Image
Sea to Summit beker
X-Mug CoolGrip
Image
Sea to Summit beker