icon-mouse icon-mountain icon-facebook icon-instagram icon-pinterest icon-twitter icon-youtube icon-close icon-zoek icon-triangle-left icon-triangle-right icon-ebike icon-hond icon-gezin icon-zwaarte icon-gps icon-trein icon-comfort
Image
Leatherman FREE
Actueel

Tip van de redactie: Leatherman FREE T4

  • 12 januari 2021
  • Door: Johan Lambrechts

Elke twee weken geven we je een tip van de redactie. Een boek, gadget of kleding, het kan van alles zijn, zolang het maar met outdoor te maken heeft!

Twaalf tools in je binnenzak

Een zakmes met wat snufjes is onmisbaar voor heel wat buitenavonturen. Al blijft het gebruik van één van de tools vaak een hele uitdaging. Wie had nog geen gescheurde vingernagel bij het openvouwen? Daar paste het bekende Leatherman een mouw aan met de superhandige FREE T4, een multifunctioneel zakmes. Wat het zo bijzonder maakt, zijn de ingebouwde magneten, die je toelaten alle tools makkelijk met één hand te openen. En dat zijn er nogal wat. Zo beschikt het zakmes onder meer over een mes, schaar, flesopener, priem, vijl, pincet en schroevendraaiers. De ingebouwde magneten houden de tools op hun plaats. Door met je duim licht te drukken verbreek je de magneetspanning en komt het gereedschap makkelijk naar buiten. Je kiest wat je nodig hebt, de rest klik je terug. De tool die je gebruikt wordt automatisch vergrendeld voor de veiligheid. Ben je klaar? Dan klap je ‘m weer in door het magneethaakje in de andere richting te duwen.

Image
Leatherman FREE