icon-mouse icon-mountain icon-facebook icon-instagram icon-pinterest icon-twitter icon-youtube icon-close icon-zoek icon-triangle-left icon-triangle-right icon-ebike icon-hond icon-gezin icon-zwaarte icon-gps icon-trein icon-comfort
Image
Heroclip
Uitrusting

Tip van de redactie: Heroclip

  • 17 februari 2021
  • Door: Johan Lambrechts

Elke twee weken geven we je een tip van de redactie. Een boek, gadget of kleding, het kan van alles zijn, zolang het maar met outdoor te maken heeft!

Een musketonhaak die méér kan

Iedereen die graag buiten speelt kent de musketon of karabijnhaak, ook als je geen klimmer bent. Maar enkele Amerikaanse buitensporters uit Seattle vonden de mogelijkheden van deze haken te beperkt. Daarom bedachten ze de innovatieve Heroclip, een karabijnhaak en hangsysteem waarmee je méér kunt dan alleen een touw vastklikken. Naast de musketon beschikt de Heroclip namelijk over een haak met een rubberen uiteinde, die het makkelijk maakt om een rugzak, een lampje of een ander outdoor-attribuut stevig op te hangen aan een boom, rots of tak. Bovendien is de extra haak beweeglijk, roteert hij 360°en kan hij een gewicht dragen tot 27 kg. Zo heb je permanent je handen vrij. Piece of cake dus om met deze travel hack een lampje op te hangen in een boom, of een fietshelm aan je rugzak. Het rubberen uiteinde zorgt voor extra grip. Er zijn verschillende versies verkrijgbaar, van mini, small tot medium.

Image
Heroclip