icon-mouse icon-mountain icon-facebook icon-instagram icon-pinterest icon-twitter icon-youtube icon-close icon-zoek icon-triangle-left icon-triangle-right icon-ebike icon-hond icon-gezin icon-zwaarte icon-gps icon-trein icon-comfort
Image
Wanderlust Europa
Actueel

Tip van de redactie: boek 'Wanderlust Europa'

  • 08 juni 2021
  • Door: Johan Lambrechts

Elke twee weken geven we je een tip van de redactie. Een boek, gadget of kleding, het kan van alles zijn, zolang het maar met outdoor te maken heeft!

Meer dan 50 iconische wandelroutes

Er zijn intussen al enkele delen op de markt van de Wanderlust-reeks, de aanstekelijke kijk- en leesboeken met de meest adembenemende wandelroutes ter wereld. Het nieuwste (Nederlandstalige) boek focust op meer dan 50 legendarische hikingroutes in Europa, en is opnieuw een cadeautip voor beginnende of ervaren wandelaars. De klassiekers zitten er allemaal bij, zoals de Pennine Way, het Kungsledenpad in Noorwegen of Tre Cime in de Dolomieten en de Rheinsteig In Duitsland. Maar daarnaast werden wij ook geprikkeld door minder bekende langeafstandspaden zoals het Transkaukasisch pad in Georgië, het Fagaraşgebergte in Roemenië of de Faja de Pelay in het Spaanse Aragon, ‘het Europese antwoord op Yosemite’. Naast spectaculaire kleurenfoto’s is er bij iedere bestemming een inspirerende beschrijving en een kaartje. Ook zeer nuttig is de beknopte info over o.a. accommodatie, schoeisel, veiligheid en flora en fauna. Daarna krijg je ook nog een aantal bonustracks in het gebied. Zoals steeds bij Wanderlust vormt het hoogtepunt in dit koffietafelboek het paginagrote beeld, dat de ongelooflijke wandellandschappen helemaal tot hun recht laat komen. Je krijgt zin om meteen te vertrekken!

Image
Wanderlust Europa