icon-mouse icon-mountain icon-facebook icon-instagram icon-pinterest icon-twitter icon-youtube icon-close icon-zoek icon-triangle-left icon-triangle-right icon-ebike icon-hond icon-gezin icon-zwaarte icon-gps icon-trein icon-comfort
Image
Gras achtergrond
Actueel

Maak kans op het boek: Perron Europa

  • 13 oktober 2022
  • Door: Redactie Op Pad

Met de trein op reis door Europa. Met een boemel door de bergen, rechtstreeks naar een inspirerende stad, uitstappen aan zee, alles kan laten de schrijvers van het nieuwe boek 'Perron Europa' zien. Op Pad mag één exemplaar weggeven.

Image
Boek Perron Europa

Het nieuwe dikke boek Perron Europa neemt je mee naar het uiterste puntje van Spanje, naar Zweeds Lapland, met het treinveer naar Sicilië, naar mooie Europese hoofdsteden. De auteurs leggen uit hoe je een treinreis plant en maakt (Interrail is ook voor 27+), hebben handige tips voor wie een drukke overstap in Parijs wil vermijden en veel en veel meer. 

Over de auteurs

Bart Giepmans en Bonita van Lier treinen allebei al zo'n 30 jaar dwars door Europa. Voor hen is het reizen per trein en slow travel al jaren vanzelfsprekend. Samen met hun team Railtripping.com schreven ze dit boek voor iedereen die graag met de trein op reis wil, maar niet weet waar te beginnen. Ze verzamelden in hun boek zo'n  50 langere en kortere reizen. Het zijn hun favoriete railtrips, kris-kras over het continent, die je genoeg inspiratie geven om Europa in je eigen tempo te ontdekken. 

Over het boek

  • Speciaal geschreven voor iedereen die in Nederland en België op de trein stapt; de reizen starten in Amsterdam en Brussel.
  • Praktische uitleg, alles over bijvoorbeeld Interrail (niet alleen voor mensen onder de 27 jaar!), welke tickets je moet hebben en voor welke trein je moet reserveren.
  • 7 redenen waarom je met de trein wilt reizen: naast duurzaam nog veel meer voordelen!
  • Alles over nachttreinen, boemeltjes, snelle TGV's naar de Middellandse Zee, treinen naar de Noordkaap en Oost-Europa en alles daartussenin.
  • Alle reizen zelf gemaakt, beschreven & gefotografeerd.
Maak kans

Maak kans op het boek Perron Europa

Op Pad mag één exemplaar van ‘Perron Europa’ weggeven. Wil jij het boek graag winnen? Stuur dan voor 22 oktober een e-mail naar oppad@snp.nl met je adresgegevens. We nemen alleen contact op met de winnaar waarna zijn of haar gegevens door worden gegeven aan de uitgever. Alle andere gegevens verwijderen we na afloop van deze winactie.