icon-mouse icon-mountain icon-facebook icon-instagram icon-pinterest icon-twitter icon-youtube icon-close icon-zoek icon-triangle-left icon-triangle-right icon-ebike icon-hond icon-gezin icon-zwaarte icon-gps icon-trein icon-comfort
Image
EOFT
Actueel

Win tickets voor de European Outdoor Film Tour 2021

  • 09 september 2021
  • Door: Redactie Op Pad

Na een jaar afwezigheid wordt dit jaar de 20e editie van Europa's meest bekende en populaire outdoor community festival georganiseerd. Tijdens het festival dat langs verschillende Europese steden trekt, worden meerdere outdoor films gepresenteerd die inspirerende verhalen vertellen over echte avonturen en reizen. Bij Op Pad mogen we 2 keer 2 tickets weggeven voor de editie op 29 oktober in Utrecht!

Image
EOFT

Caro North, die wordt gevolgd tijdens haar zware tocht naar de top van de Schreckhorn (4078 meter), is het gezicht van de E.O.F.T. dit jaar. Maar ook extreme atleten als Jonas Deichmann die een triathlon rond de wereld wil maken, en Nasim Eshqi die een van de weinige vrouwelijke professionele klimmers van Iran is, komen aan bod plus nog vier andere sport en outdoor films. Bekijk het volledige programma.

Bij Op Pad mogen we 2 keer 2 kaartjes weggeven voor de E.O.F.T editie in de Kinepolis Jaarbeurs in Utrecht, op vrijdag 29 oktober 2021 om 19:00. Wil je kans maken op twee tickets? Stuur dan vóór 11 oktober 2021 een mail naar info@oppad.nl met "EOFT TICKETS" als onderwerp. De winnaars krijgen voor 15 oktober bericht.