icon-mouse icon-mountain icon-facebook icon-instagram icon-pinterest icon-twitter icon-youtube icon-close icon-zoek icon-triangle-left icon-triangle-right icon-ebike icon-hond icon-gezin icon-zwaarte icon-gps icon-trein icon-comfort
Image
Gijs Loning

Gijs Loning

Tot 2016 was ik een van de vaste redacteuren van Op Pad. Ik testte alles op het gebied van tenten, schoenen, trekkingfietsen, mountainbikes, fietsaccessoires, potten, pannen en branders en ik ben gek van outdoor gadgets.

In 2016 vond ik het na 12 jaar Op Pad tijd worden om op eigen benen te gaan te staan. Sindsdien heb ik mijn eigen outdoorwebsite www.outdoorguru.com en mijn kanalen op YouTube, Facebook, Twitter en Instagram. Toen SNP eind 2017 Op Pad en oppad.nl overnam, hebben ze mij gevraagd de outdoor expert van SNP te worden en af en toe bijdrages te leveren aan oppad.nl. En zo ben ik weer een beetje op mijn oude plek terecht gekomen. Ik test dus nog steeds spullen, geef lezingen en workshops voor o.a. SNP en NKBV en organiseer kleinschalige outdoor-evenementen. Heb je vragen over outdoor onderwerpen, dan ben ik te bereiken via mijn eigen website en de verschillende sociale media. Op vrijdagmiddag heb ik telefonisch spreekuur van 13:00 tot 17:00. Op www.outdoorguru.com vind je onder contact al mijn contactgegevens.

Image
Gijs Loning
Gijs Loning