icon-mouse icon-mountain icon-facebook icon-instagram icon-pinterest icon-twitter icon-youtube icon-close icon-zoek icon-triangle-left icon-triangle-right icon-ebike icon-hond icon-gezin icon-zwaarte icon-gps icon-trein icon-comfort

Edwin Otto

Kampeerder en buitenman in hart en nieren. Sinds ik mijn vrouw leerde kennen en zij mij meenam naar Interlaken in Zwitserland, vinden onze vakanties steevast plaats in de bergen en aan het water. Bergwandelen, eerst licht, met het ouder worden van de kinderen steeds uitdagender. Mountainbiken, via ferrata, zwemmen; als het maar buiten is.

Image
Edwin Otto, gezin, Pyreneeën, Benasague, Spanje

Naast de gezinsvakanties is er ook ruimte voor extra tripjes. Eind 2015 ben ik samen met collega Roger een reisverhalensite begonnen; vadersopreis.nl. Ik merkte dat er veel verhalen te vinden zijn met ‘koude’ info en maar weinig belevingsverhalen, daar wilde ik verandering in brengen. Het schrijven van verhalen over (met name) outdoor trips is voor mij een heerlijke uitlaatklep. Het biedt ook kansen. Een kajaktrip over de Gauja rivier in Letland met overnachtingen in het wild. De TransKitzAlp fietsen over de Kitzbüheler Alpen, De Fjallraven Classic USA lopen of dagen onderweg zijn over het SouthWest Coast Path in Engeland. Juist die diversiteit van reizen en activiteiten maakt het zo leuk.

Door in de reiswereld actief te zijn doe ik steeds meer inspiratie op, tijd en geld te weinig om alles uit te voeren, maar we doen ons best. Ik ben blij dat ik mijn verhalen ook op oppad.nl kan delen, ik hoop dat het je bevalt. Voor vragen over mijn artikelen of interesse in andere verhalen verwijs ik je graag naar onze website of sociale media pagina’s: Instagram of Facebook.