Test Mountain House Buitensportvoeding, 2012

Voordelen

+ Smakelijk
+ Ruim voldoende voor 1 persoon
+ Makkelijk te maken

Nadelen

- Te weinig voor 2 grote mensen

Nee, het is geen gevriesdroogde erwtensoep in een buitensportverpakking. Wat is het wel? De nieuwe smaak van Mountain House: kip en groente in zwarte bonensaus met mie, ofwel KGiZBSmM!

8 Minuten trekken
Het concept is bekend: zak open scheuren, warm water er bij, zak dicht doen en laten trekken. Bij de KGiZBSmM moet 416 ml kokend water en dat is in de praktijk een watlastig af te meten hoeveelheid. Dan 8 minuten laten staan en met de lepel de proef op de som nemen. En?

Lekker?
Mie is altijd lekker en deze van tarwe is nog eens voedzaam bovendien. De zwarte bonen saus: moet je van houden. Groente? Zit er vast in, maar de kleur van het geheel is – op de mais na – nogal homogeen bruin. De kip: Groot, vlezig, goed kauwen nodig: Super! Van de  Bigpack (houdbaar tot eind 2016) eet ik in mijn eentje 400 gram van de totaal 646 gram op en ik plof. Genoeg voor twee? Vraagteken. Meer een smakelijk Bigpack voor grote gasten!

Het hele pak is goed voor 870 kcal/3654 kj. Pakgewicht 237 gr.

Merk: Mountain House
Model: Bigpack
Prijs: € 9,95
Bedrijf: Technolyt
Telefoonnummer bedrijf: (075) 647 45 47
Website: www.technolyt.nl

Gerelateerd

Delen

Waardering
35342
Stem nu !
Bedankt!
Mislukt !

Reacties (1)

  1. Wij kopen onze mountain house in de VS via internet en laten het op een postkantoor op de route bezorgen. We maken er regelmatig 5-6 daagse trips door de wilderness en dit voldoet uitstekend. We kiezen packs voor 2 personen en voor ons samen is dat voldoende als we op hike zijn. Er moet meestal 2 cup water bij en op demeeste amerikaanse drinkbekers is dat duidelijk en anders een maatkopje kopen bij wallmart. Na gebruik afspoelen en meenemen of verbranden gaat ook heel simpel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *