Outdoor nieuws 2016

Elke zomer wordt het Zuid-Duitse Friedrichshafen het Mekka van de buitensport. Outdoor is de grootste Europese buitensportbeurs waar fabrikanten hun nieuwste producten voor het komende jaar aan de vakhandel en de pers laten zien. Voor ‘gewone’ buitensporters blijven deze deuren echter gesloten.

Op Pad redacteur Gijs Loning en Op Pad videograaf Bart Hautvast openen die deuren voor jullie. Twee dagen dompelen ze zich onder in dit Outdoor Walhalla en zoeken voor jullie de leukste nieuwe snufjes voor 2016. In twee video’s van ongeveer een half uur praten zij jou bij en weet je wat je volgend jaar in Op Pad en in de winkels kan verwachten.

De eerste video is een verslag van hun bevindingen op de eerste dag met daarin het nieuws van ao Hilleberg, Eureka, Helinox, Nigor, Ecco, The North Face, Heimplanet, Vibram, Hanwag, Primus,Fjällräven, Berghaus, Goal Zero en Sea-to-Summit.

Bekijk de video van dag 1 op Outdoor Friedrichshafen:

De tweede video is het verslag van hun twee dag op Outdoor. Daarin nieuws van LowaLeki, Tecnica, Power Traveller, Haglofs, Garmin, Osprey, Nordisk, Yeti, Mountain Hardwear, Arc’Teryx, Mammut, Exped, MSR, Thermarest, Vaude, Bergans, Meindl en Gore.

Bekijk de video van dag 2 op Outdoor Friedichshafen:

Delen

Waardering
67350
Stem nu !
Bedankt!
Mislukt !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *