icon-mouse icon-mountain icon-facebook icon-instagram icon-pinterest icon-twitter icon-youtube icon-close icon-zoek icon-triangle-left icon-triangle-right icon-ebike icon-hond icon-gezin icon-zwaarte icon-gps icon-trein icon-comfort
Image
Rosengarten, Sjoerd Schimmel, uitzicht, vergezicht, bloemen, hutje op berg

Algemene voorwaarden

Oppad.nl is onderdeel van SNP Natuurreizen.

Oppad.nl is een inspiratieplatform op het gebied van outdoor en reizen. Je vindt hier verhalen, foto’s, reportages, interviews en tests op het gebied van outdoor en reizen. De inhoud wordt zorgvuldig verzorgt door medewerkers van SNP Natuurreizen, freelance (reis)journalisten – en fotografen en gastbloggers.

SNP Natuurreizen B.V. staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Nijmegen onder nummer 10027769. SNP is de verwerkingsverantwoordelijke van jouw gegevens.

Adres: SNP Natuurreizen, Molukkenstraat 7, 6524 NA  Nijmegen, telnr. 024 327 7000

Waar worden jouw gegevens voor gebruikt:

  • Contact
    Wij gebruiken jouw gegevens (e-mailadres, naam en –voornaam) enkel voor het beantwoorden van je vraag en/of opmerking.
  • Nieuwsbrief
    Wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Oppad.nl dan ontvang je iedere twee weken de digitale nieuwsbrief van Op Pad in je mailbox. Je kunt de nieuwsbrief opzeggen door je af te melden via de link onderaan de nieuwsbrief.
  • Analytics
    Via Oppad.nl worden jouw gegevens verzamelt om de website te verbeteren. We gebruiken hiervoor Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en niet gelinkt aan jouw persoonlijke gegevens.

Meer over jouw privacy:

Oppad.nl is onderdeel van SNP Natuurreizen.  Jouw privacy vinden we erg belangrijk. We gebruiken en verwerken je gegevens op een veilige manier, geheel volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Hier lees je de privacy verklaring van SNP Natuurreizen.

(Foto: Sjoerd Schimmel)