icon-mouse icon-mountain icon-facebook icon-instagram icon-pinterest icon-twitter icon-youtube icon-close icon-zoek icon-triangle-left icon-triangle-right
Image
Wandelevent
Actueel

SNP & Op Pad Wandel Event

  • 19 december 2019
  • Door: Redactie Op Pad

Zondag 2 februari vindt het Wandel Event van SNP en Op Pad plaats. Een dag boordevol inspiratie in de vorm van lezingen, workshops en verhalen over wandelen, wandelbestemmingen en uiteraard wandelreizen!

De locatie van het Event is Kameryck, midden in het Groene Hart. Gedurende de dag kun je je laten inspireren tijdens lezingen van bijvoorbeeld Jolanda Linschooten over de solo trailruns die ze maakte. Of laat je meenemen naar Nepal tijdens een lezing van Katja Staartjes. En ken je de Noorse stand-up comedian Are Kalvø? Zijn boek ‘De outdoorwaanzin’ is een bestseller in Noorwegen. Hij vertelt als echt stadsmens over zijn zoektocht om – net als zijn vrienden – van de natuur te gaan houden en trekt de Noorse bergen in. Ook bestemmingen als Oostenrijk, Japan, Italië en Kaapverdië staan op het programma. Verder zijn er verschillende workshops en kun je al je vragen stellen bij een van onze infostands. Voor slechts 10 euro kun je de hele dag genieten van verhalen over wandelen en wandelreizen, incl. koffie/thee en een lunch en borrel

Image
Op Pad en SNP Wandel Event versie 2020-01-17
Voorlopig programma Op Pad & SNP Wandel Event

Kom je ook?

We vragen een bijdrage van 10 euro, maar daarvoor krijg je een geheel verzorgde dag inclusief koffie/thee, lunch en een drankje.

Bereikbaarheid

Buitenplaats Kameryck ligt in Kamerik, dichtbij Woerden. Ondanks dat het midden in de natuur ligt, is de locatie snel te bereiken vanaf de A12 en de A2. Plan vast je route vooruit met Google Maps. Als je nog plek over hebt in de auto of je wil met iemand meerijden, laat dan een bericht achter in de openbare discussieruimte van het evenement op Facebook. Zo ontmoet je gelijk andere wandelfanaten! Op zondag is de locatie helaas niet goed te bereiken met het openbaar vervoer. Op station Woerden zijn OV-fietsen beschikbaar (alleen te gebruiken met een OV-fiets abonnement). Vanaf hier is het ongeveer 20 minuten fietsen. Als je interesse hebt in het gebruik van een pendelservice tussen station Woerden of Breukelen en Kameryck, tegen een kleine vergoeding, stuur dan een mailtje naar marketing@snp.nl.