icon-mouse icon-mountain icon-facebook icon-instagram icon-pinterest icon-twitter icon-youtube icon-close icon-zoek icon-triangle-left icon-triangle-right icon-ebike icon-hond icon-gezin icon-zwaarte icon-gps icon-trein icon-comfort
Image
Wandelen Aosta
Actueel

Op Pad & SNP op het Trail & Hike event

  • 04 mei 2022
  • Door: Redactie Op Pad

(Berg)wandelaars, hikers en trailrunners opgelet! Op 21 & 22 mei vindt het Trail & Hike event plaats. En wij zijn erbij. Wil jij je goed voorbereiden op je komende hike of bergwandelavontuur? Dan is dit je kans!

Het Trail & Hike event

Op 21 en 22 mei ben je ’s ochtends of ’s middags van harte welkom op Landgoed Zonheuvel in Doorn. Volg lezingen van o.a. Tim Voors (bekend als Thru Hiker van zijn boeken Alleen en Niet alleen) en Olivia Jane Wood, workshops, en test de nieuwste schoenen en outdoorkleding.

Het event is een samenwerking van de NKBV en Trailrunning Europe.

Op Pad en SNP Natuurreizen zijn trotse partner

Met een grote tipi staan Op Pad en SNP Natuurreizen het hele weekend op het grasveld van Landgoed Zonheuvel. In onze tent volg je verschillende workshops van outdoorguru Gijs Loning en hike & survivalinstructeur Rayu. 

Ga je binnenkort op stap? Leer hoe je je rugzak goed afstelt en inpakt, waar je op moet letten bij je keuze voor een wandelschoen, wat de beste kleding is en hoe je je goed voorbereidt op je tocht.

Kom je met de trein naar het Trail & Hike event? Stap dan bij station Maarn of Driebergen Zeist uit en wandel naar Landgoed Zonheuvel! Je kunt kiezen uit drie verschillende routes van 2.4, 6.2 of 9.6 km, die alle drie te lopen zijn met de SNP Route App (Android en iOS). Vul de snelkoppeling TH2022 in om de routes te downloaden. 

Het volledige programma & tickets

Kijk voor het volledige programma vol lezingen en workshops en voor de ticketverkoop op de website van Trail & Hike.