Mini Expedities, op avontuur dicht bij huis

Slapen op een onbewoond eiland, struinen door de jungle en raften over wild water. Kan dat ook in Nederland? Claar Talsma en Joanne Wissink gingen op onderzoek. Als ware ontdekkingsreizigers gingen ze op expeditie. Nou ja, Mini Expeditie. Ze plonsten door de modder, doken in sloten en zwierven over hellingen. Op zoek naar avontuur! Ze schreven hun boek over hun zoektocht. In het boek “Mini Expedities” staan 30 avontuurlijke tochten in en om Nederland die je in een weekend kunt maken. Bij alle tochten vind je genoeg informatie en inspiratie om zelf op pad te gaan.

Kijk voor meer informatie op de website van KNNV Uitgeverij of bestel het boek via miniexpedities.nl.

We hebben 3 boeken om weg te geven. Dus heb je zelf ook een idee voor een Mini Expeditie dicht bij huis? Laat het ons weten! Stuur je idee voor 1 juli 2019 naar oppad@snp.nl. De leukste 3 geven we een boek cadeau!

Delen

Waardering
84610
Stem nu !
Bedankt!
Mislukt !

4 reacties op “Mini Expedities, op avontuur dicht bij huis

  1. Hoe verrassend is het om een grenzenwandeling te maken. Je start op je huisadres en gaat zoveel als mogelijk rechts af ( of andere mogelijkheid linksom).Nu komt het zodra je een einde gemeente
    Naambord tegenkomt sla je rechts af als de rechtse route en links af als je de linkse route loopt.
    Je mag dus nooit een einde gemeente grens bord passeren. Kun je bij het bord niet verder dan zover teruglopen tot je weer rechts of links kunt (gerekend van uit de route die loopt, als je de rechtse loopt ga je dus zover terug dat je weer rechtsaf kunt )
    Je komt op plaatsen waar je zeker nooit geweest bent. Spreek met jezelf af welk soort wegen meedoen. Heel avontuurlijk en succes..

  2. Een tot twee keer per jaar is het mogelijk om door de modder te rennen bij de waterbuffelboerderij De Stoerderij in Son en Breugel. Je volgt het pad waar de buffels zelf ook heel graag lopen. Daarnaast is het ook regelmatig mogelijk om een stoer de toer te doen samen met de waterbuffelboer op bezoek bij de buffels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *