Fietsroute van het jaar 2018: De Zweedse fietsroute Kattegattleden

De Fietsroute van het Jaar 2018 is bekend! De prijs is een initiatief van de Fiets- en Wandelbeurs en gaat dit jaar gaat naar de Zweedse fietsroute Kattegattleden. Een 370 km lange, zeer goed bewegwijzerde fietsroute, langs de zuidwestkust van Zweden. De tocht gaat over schilderachtige weggetjes, langs zandstranden, kliffen en eilandjes en door pittoreske vissersdorpen. De tocht eindigt in de mooie stad Göteborg.

Meer informatie om de tocht zelf te fietsen vind je op de officiële website van de fietsroute Kattegattleden. Of je boekt de fietsroute met bagagevervoer via SNP Natuurreizen van ANWB: 8-daagse fietsvakantie Kattegattleden.

 

 

Delen

Waardering
81614
Stem nu !
Bedankt!
Mislukt !

2 reacties op “Fietsroute van het jaar 2018: De Zweedse fietsroute Kattegattleden

  1. Hoera!
    Wij hebben hem grotendeels gefietst. Met caravan en fietsen mee. Iedere dag n stuk heen( en terug) Volgende dag andere kant heen en terug. Daarna de caravan verplaatsen en zo verder. Erg leuk!
    Zo ook de fietsroute langs t Göttakanaal!
    Aanbevolen allebei. Ook voor caravanners 😉

    1. Dag Carla, Wij zaten er ook aan te denken om de caravan mee te nemen. Heb je nog een overzicht van de etappes en waar jullie gekampeerd hebben? Welke afstanden legden jullie ongeveer af? (Heen en terug)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *