Test Thule GoPro Legend Case

Voordelen

+ Goede inrichting
+ Handig in gebruik
+ Schoonmaken
+ Blijft drijven

Nadelen

- Kabeldoorvoergat

Eindoordeel

Een GoPro camera in zijn waterdichte behuizing is natuurlijk nagenoeg onverwoestbaar, maar zonder… blijft het toch een kwetsbaar en erg kostbaar cameraatje. Om je GoPro te vervoeren en alle accessoires bij elkaar te houden, maakt Thule de GoPro Legend.

Opbergdoos

Deze case of opbergdoos is gemaakt van stevig kunststof met een foamen binnenwerk. Dankzij een stevige rondom lopende rits kan je de Legend open klappen waardoor je prima toegang hebt tot je spullen. In dit binnenwerk zitten uitsparingen waar je naast je camera ook extra accu’s, geheugenkaartjes en bevestigingsstukjes in kwijt kan. Slim is dat het foam uitneembaar is en dat je alles onder de kraan kan afspoelen. In het deksel zitten twee vakjes met rits voor kleine spulletjes.

Slim is dat het foam uitneembaar is.
Handig is dat het binnenwerk van foam uitneembaar is.

Praktijk

In de praktijk bewijst de Legend zeer solide te zijn. De rits is degelijk en de materialen slijtvast. Punt van kritiek is een van de twee vakjes in de deksel: in een hoekje zit een gat zodat je een snoer kan doorvoeren om met een batterypack in het vakje de GoPro onderop kan opladen. Stop er dus geen kleine onderdeeltjes zoals GoPro scharniertjes en moertjes in, want die raak je kwijt. En dat is nou net niet de bedoeling van een opbergbox. Grappig en handig voor watersporters is het feit dat de Thule GoPro Legend dankzij het vele foam blijft drijven. Laat je hem dus in het water, dan is er geen man over boord.

Merk: Thule
Model: GoPro Legend
Prijs: € 39,99
Bedrijf: Thule
Website: www.thule.com

Gerelateerd

Delen

Waardering
70459
Stem nu !
Bedankt!
Mislukt !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *