Test Princeton Tec Sync hoofdlamp

Voordelen

+ Bediening
+ Lichtstanden
+ Zuinig
+ Prijs

Nadelen

- Niet waterdicht

Eindoordeel

De Princeton Tec Sync is een hoofdlamp die nou eens niet werkt met knopjes bovenop het lamphuis, maar met een grote draaiknop aan de zijkant. Wij zijn benieuwd of deze draaiknop wel handig is en of de Princeton Tec Sync wat toe voegt aan de toch al riante collectie hoofdlampen op de markt.

3 AAA

De Princeton Tec Sync werkt op 3 AAA batterijen, weegt 89 gram en heeft – zoals meer hoofdlampen – in het lampgedeelte drie leds: een rode om ’s nachts goed de kaart te kunnen lezen, een gewone met een diffuus glaasje voor een breed diffuus licht (twee standen) en een heldere led voor een maximale verlichting op afstand.  Daarnaast is er nog een positie waarbij alle twee de witte leds aan zijn. Afhankelijk van de stand gaan batterijen volgens Princeton Tec  zo’n 200 tot 75 uur mee. In de felste stand geeft Princeton Tec 90 lumen op.

Praktijk

De band waarmee de Princeton Tec Sync om het hoofd zit is breed, zacht en goed verstelbaar. Kortom comfortabel! De lamp is goed om zijn as te verstellen waardoor je bundel goed richten: naar de verte, de boomtoppen of meer voor je voeten. Het lichtbeeld is prima aan te passen aan de omstandigheden. Met zwarte nachten is een pad prima te lopen. Dan de hamvraag: de draaiknop. De verlichtingsstanden kies je middels die draaiknop en deze is in werking simpel, doeltreffend, goed te bedienen met koude handen en zelfs met dikke handschoenen aan.

Niet waterdicht

Concluderend is de Princeton Tec Sync een verrijking van het aanbod aan hoofdlampjes: comfortabel, voldoende licht en lichtkeuzes prima te bedienen. Minpunt is dat hij niet waterdicht is.

Merk: Princeton Tec
Model: Sync
Prijs: € 33,90
Bedrijf: Adola BV
Telefoonnummer bedrijf: 055 355 80 44
Website: www.princetontec.com

Gerelateerd

Delen

Waardering
70506
Stem nu !
Bedankt!
Mislukt !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *