Test Mac in a Sac Neon regenjack

Voordelen

+ Zichtbaarheid
+ Pasvorm
+ Prijs
+ Ook kindermaten

Nadelen

- Niets voor dit geld

Goed zichtbaar zijn tijdens wandelen en fietsen is belangrijk. Mac in a Sac regenjassen zijn er in vele kleuren en ook in pijn-aan-je-ogen neon geel.

Wat is Mac in a Sac?

Zoals de naam al aangeeft, is het een regenjasje in zak. Met een pakmaat van 8 x 20 cm en een gewicht van 260 gram steek je de regenjas altijd makkelijk bij je. De stuffzak waarin de jas wordt geleverd heeft een degelijke lus waarmee je het pakketje met een karabiner aan bijvoorbeeld de rugzak kunt vastmaken. Eenmaal uit de zak heb je een net gemaakt regenjas met twee zakken en een capuchon die in de kraag zit verborgen. De pasvorm is zondermeer goed.

mac-in-sac

In de praktijk

Mac in a Sac’s zijn te koop in maten XS t/m XXXL. In de praktijk is het jack prima waterdicht. De naden zijn netjes getaped en achter de voorrits zit een tochtsleuf. Het elastiek bij de manchetten sluit goed af. Ondanks het ademende materiaal wordt het bij stevig doorfietsen en wandelen wel zweterig, ook de ventilatieopening op de rug kan dat niet helemaal voorkomen. De capuchon houdt je haren droog maar we missen een klein klepje. Maar dat is voor het geld eigenlijk ook teveel gevraagd.

Eindoordeel: Zeer goed (5 op schaal 1-5)

Prijs: € 44,95 voor de Neon-kleuren. De rest € 39,95. Kindermaten € 29,95.

Merk: Mac in a Sac
Website: www.macinasac.nl.

Gerelateerd

Delen

Waardering
65049
Stem nu !
Bedankt!
Mislukt !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *