Test Led Lenser SEO5 hoofdlamp, 2015

Voordelen

+ Goede focusring
+ Comfort
+ Spatwaterdicht
+ Goede gebruiksaanwijzing

Nadelen

- Bediening vergt gewenning

Eindoordeel

Als je op zoek bent naar een krachtig, simpel hoofdlampje dat ook nog eens spatwaterdicht (IPX6, waterstraal 100 l/min) is, is de Led Lenser SE05 een prima keuze. Door zijn goede focusseerinrichting die de straal wijd of smal maakt, is het een zeer geschikte lamp voor allerlei buitensportactiviteiten.

Spatwaterdicht

Open het batterijvak (3 AAA) en je ziet meteen waarom de Led Lenser SEO5 spatwaterdicht is: het deksel sluit stevig aan op een siliconen ring die water en stof buiten houdt. De zachte draagband is goed te verstellen. Het lamphuis is kantelbaar, waardoor je de richting van de lichtbundel kunt aanpassen. Met het aan-uitdrukknopje schakel je ook door verschillende lichtstanden: drie witlicht (fel/minder fel/ knipperstand) en een roodlicht met knipperfunctie.

Bediening Led Lenser SE05

Deze bediening kost wel wat gewenning. Het knopje is wat klein voor handschoenen. Met een degelijke grote draairing verstel je de straal van wijd naar smal, waardoor je het lichtbeeld aan je wensen kunt aanpassen. Werkt prima. Led Lenser geeft 180 Lumen max. De batterijtijd varieert van 7 tot 25 uur.

Specificaties

  • Gewicht: 105 gr
  • Batterijtijd: 7 tot 25 uur
Merk: Led Lenser
Model: SE05
Prijs: € 49,99
Website: www.ledlenser.com

Gerelateerd

Delen

Waardering
68667
Stem nu !
Bedankt!
Mislukt !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *