Test Catalyst iPhone Waterproof Case & Pro Adapter

Voordelen

+ Eenvoudig
+ Solide constructie
+ Prijs

Nadelen

- Alleen voor iPhone

Een GoPro is superieur als je spectaculaire beelden wilt maken, maar duur in aanschaf. Bezit je een iPhone, dan kun je ook deze veranderen in een action cam. Het enige wat je daarvoor nodig hebt, zijn de Catalyst iPhone ­Waterproof Case en de Catalyst Pro Adapter.

Het eerste is een waterdichte, schokbestendige behuizing voor je iPhone en de tweede is een klem waarin je deze case vastzet. Het leuke van die klem is dat er een GoPro voetje aan zit waardoor je alle accessoires die voor de GoPro worden gemaakt kunt gebruiken. Denk hierbij aan de kleefvoetjes voor op een helm, klemmen voor op het fietsstuur, zuignappen voor op de auto en een borst- of rugzakbevestiging.

De case is bijzonder mooi uitgevoerd en de iPhone behoudt zijn volledige functionaliteit. De microfoon en de luidspreker zijn weliswaar achter een waterdicht laagje verborgen, maar bellers zijn goed te verstaan en zelf ben je ook verstaanbaar. De ingangen voor de oplader en de hoofdtelefoon zijn met rubber afgestopt en de passing blijft ook na drie maanden intensief gebruik goed. Beide accessoires hebben zich als zeer robuust bewezen.

Prijs Catalyst Pro Adapter: € 29,99
Prijs Catalyst Phone Waterproof Case: € 64,95.

Merk: Catalyst
Model: iPhone Waterproof Case & Pro Adapter
Bedrijf: 2moso
Telefoonnummer bedrijf: (010) 590 30 70
Website: www.catalystlifestyle.com

Gerelateerd

Delen

Waardering
59638
Stem nu !
Bedankt!
Mislukt !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *