Test Case Logic DSLR Kontrast Zoom Holster cameratas

Voordelen

+ Stevig
+ Slimme klep
+ Prijs

Nadelen

- Geen regenhoes

Eindoordeel

Een cameratas hoeft eigenlijk maar twee dingen goed te doen: hij moet je camera beschermen en hij moet handig zijn in het gebruik. Nadeel van de meeste tassen die dit goed doen is dat ze meestal nogal prijzig zijn. Het merk Case Logic denkt daar anders over: wel goed, niet duur. Tijd om te kijken of Case Logic dat ook echt kan waarmaken.

Voor DSRL en systeemcamera

We testen de Case Logic DSLR Kontrast Zoom Holster. In de Case Logic past een niet te grote DSRL of systeemcamera met lens op de body. De tas zit goed in elkaar en de materialen zijn netjes verwerkt. Naast het hoofdvak heef het deksel nog een bergvakje en zitten er aan de buitenzijde nog drie extra vakjes voor bijvoorbeeld filters of geheugenkaarten.

Gebruiksvriendelijk

De Case Logic DSLR Kontrast Zoom Holster laat zich snel openen en handig is dat het deksel van je af opent. Rits open en camera in de aanslag! De ritsen lopen goed. Mooi in de Case Logic DSLR Kontrast Zoom Holster is dat er een houdertje – een soort hangmatje – in zit om de camera te fixeren. Vernuftig is de harde en waterdichte bodem van de tas waardoor je de cameratas rustig rechtop in een nat weiland neerzetten.

Plastic zak

In het half jaar dat we de Case Logic DSLR Kontrast Zoom Holster aan de tand hebben gevoeld hebben we eigenlijk geen wanklank kunnen bedenken. Klein nadeeltje is dat er geen regenhoes bij zit maar ja, een gewone plastic zak doet nog steeds wonderen!

Merk: Case Logic
Model: DSLR Kontrast Zoom Holster
Prijs: € 49,99
Bedrijf: Case Logic
Website: www.caselogic.com

Gerelateerd

Delen

Waardering
70493
Stem nu !
Bedankt!
Mislukt !

Reacties (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *