Test Camelbak KUDU 12 fietsrugzak

Voordelen

+ Genoeg vakken
+ Zit solide
+ Rugprotector

Nadelen

- prijs

Eindoordeel

Mountainbikers die net iets verder gaan, mogen met de Camelbak KUDU 12 met rugprotector een keer in de fout gaan. Deze fietsrugzak heeft naast genoeg opbergruimte een protector die bij een eventuele val de rug beschermt. De prijs is wel stevig.

De Camelbak KUDU 12 heeft een groot hoofdvak dat dankzij een grote rits goed toegankelijk is. In dat hoofdvak zitten nog een aantal kleine vakjes om bijvoorbeeld een biketool in op te bergen. Ook is er voldoende ruimte voor een paar repen en een regenjas. De KUDU 12 wordt overigens geleverd met een felgele regenhoes. Tussen hoofdvak en rugpand zit ook de plek voor de waterzak. Bovenop heeft de KUDU 12 nog een vakje voor klein grut en aan de achterzijde natuurlijk een vak voor een helm.
De Camelbak KUDU 12 draagt prettig; de schouderbanden zijn breed en goed gevormd en de dubbele borstband houdt de rugzak stevig op zijn plek. Op de heupband zit links een heel handig mesh zakje dat dankzij een elastiek sluiting ook tijdens het fietsen snel te bereiken is. De andere kant heeft er een met rits. En het mooiste: de CE gekeurde rug protector zijn werk die bij een paar valpartijen goed heeft gedaan en die je tijdens het dragen nauwelijks voelt. Nadeeltje is de prijs want € 160 is veel geld voor een kleine rugzak.

Gewicht: 1.270 gr

Merk: Camelbak
Model: KUDU 12
Prijs: € 160
Bedrijf: Camelbak
Website: www.camelbak.com

Gerelateerd

Delen

Waardering
67654
Stem nu !
Bedankt!
Mislukt !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *