Outdoor Award voor Terra Nova Laser Photon 1

De éénpersoonstent Terra Nova Laser Photon 1 heeft ZILVER gewonnen binnen de categorie Tenten van Op Pad Outdoor Awards 2013. De Op Pad Outdoor Awards werden uitgereikt op woensdag 13 februari 2013.

> Bekijk alle Outdoor Awards 2013 producten

Product informatie
De Laser Photon 1 is een van de lichtste eenpersoonstenten verkrijgbaar. Het totale gewicht is slechts 720 gram en de tent heeft zich succesvol bewezen in survivaltochten, bergmarathons en ultralicht backpacken. Gebruikers kunnen het gewicht verder terugbrengen door de buitentent te combineren met het snel in te pakken grondzeil. Elk detail is ontwikkeld om het gewicht en de omvang te verminderen en een perfect ontworpen tent te realiseren. Het resultaat is een compromisloze oplossing met gebruik van de meest moderne hoogwaardige materialen: tentstokken van scandium-aluminium, titanium haringen en slimme functies waaronder een uitstekend ventilatiesysteem.

Juryoordeel
Het is een tent, maar zo groot als een bivakzak alleen met iets meer ademruimte. Goede gewichts/ruimte verhouding. De bijgeleverde haringen zijn van mindere kwaliteit en er zullen extra bijgekocht moeten worden.

Merk: Terra Nova
Model: Laser Photon 1
Prijs: € 500
Bedrijf: Terra Nova Equipment Ltd
Website: www.terra-nova.co.uk

Gerelateerd

Delen

Waardering
36120
Stem nu !
Bedankt!
Mislukt !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *