Tacx iPad houder, 2014

Tacx heeft een nieuwe beugel ontwikkeld waarmee je een iPad solide op je fietsstuur kan vastmaken en zo op je iPad kan trainen met Tacx films. De stuurbeugel is geschikt voor sturen met een diameter van 26 tot 35 mm en instelbaar voor verschillende beeldformaten, dus er past meer in dan alleen een iPad.

Tacx Cycling app

Om met een iPad of tablet te trainen heb je wel de Tacx Cycling app nodig. De app werkt samen met Tacx Genius, Bushido en Vortex hometrainers. De Tacx Cycling app bestaat uit een vereenvoudigde versie van de Catalyst trainingssoftware, de Analyser en Real Life Video om Tacx films af te spelen. Grote gps-houder

Nieuwe films

Fietsen in een Tacx film maakt de training plezieriger en avontuurlijk. Met je fietstempo beïnvloed je de snelheid van de film. Fiets je een berg op, dan zal de rem van je trainer zoveel weerstand bieden dat het stijgingspercentage daadwerkelijk voelbaar is. De komende tijd lanceert Tacx ook tal van nieuwe films die speciaal geschikt zijn voor het trainen op een iPad. Zo komen ze met de beklimming van de Col d’Eze bij Nice in Frankrijk en het eerste deel van Luik-Bastenaken-Luik.

Merk: Tacx
Model: iPad houder
Prijs: € 17,50
Bedrijf: Tacx
Website: www.tacxfortablets.com

Gerelateerd

Delen

Waardering
51729
Stem nu !
Bedankt!
Mislukt !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *