Review Sonim Land Rover S1 Autotelefoon

Voordelen

 • waterdicht
 • super robuust
 • grote knoppen
 • accu

Nadelen

 • klein scherm

De Sonim Land Rover S1 is zo’n beetje het meest onverwoestbare toestel dat op dit moment te koop is.Hij kan 30 minuten op 1 meter diepte onder water liggen, is bestand tegen een val van 2 meter op keihard graniet, is stofbestendig én is bestand tegen schokken van 23 G. Klinkt fantastisch, en blijkt ook in de praktijk te kloppen.

Tijdens noodweer in de Schotse Cairgorns is de S1 natter, viezer en kouder geworden dan ooit mogelijk is in een Land Rover. Alleen die 23 G konden we niet testen. Door de rubberen behuizing ligt het toestel heel goed in de hand en ook met koude vingers zijn de grote knoppen goed te bedienen. De gps, bleutooth en radio doen het evenals de 2 megapixel camera. Briljant is de flits die ook als zaklamp dienst doet.

Het kleine scherm is in een wereld van grote aanraakschermen weer even wennen. Maar het allerbest is zijn accu: 18 uur kletsen en 1500 uur standby tijd, da’s 62 dagen!

Merk: Sonim Land Rover S1
Model: Mobiel
Prijs: € gratis bij abonnement via www.typhone.nl of € 459
Bedrijf: Land Rover
Website: www.landrover.nl

Gerelateerd

Delen

Waardering
1407
Stem nu !
Bedankt!
Mislukt !

4 reacties op “Review Sonim Land Rover S1 Autotelefoon

 1. beste tim p

  doe ff rustig, ik ken jou al via lexa.com weetje nog toen we gingen dubbel daten en els ziek was waardoor het geen dubbeldate meer was ha-ha.

  wanneer weer?

  gr frits zonder een zieke els (dus els is niet ziek en zit er bij) HAHA

 2. ben ik het niet mee eens, wat een absolute klinklare onzin. jullie kunnen door de grond zakken. gr frits en els uit medemblik, noord-holland, nederland, europa, aarde

  1. beste frits en els,

   ben echt zo klaar met jullie lariekoek,

   ik weet self tog wel better zukkols. wat doen jullie onaartig degen me.

   GR van Tim P (CR7), madrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *