Outdoor Award voor Santos Petfleshouder

De Santos multi-functionele (pet) fleshouder  heeft ZILVER gewonnen binnen de categorie Gadgets & accessoires Fiets van de Op Pad Outdoor Awards 2013. De Op Pad Outdoor Awards werden uitgereikt op woensdag 13 februari 2013.

> Bekijk alle Outdoor Awards 2013 producten

Product informatie
Ik ga op reis en neem mee…Tsja, als je dat nou eens van te voren wist. Petflessen, allerlei verschillende aluminium bidonnen, wijnflessen of thermoflessen. Elke reis en elke dag heb je weer andere wensen. Daarom ontwikkelde Santos deze multifunctionele (pet) flessenhouder. Geschikt voor alle petfelssen, alu bidonnen, themosflessen en kunststof bidonnen zoals:

* 1L, 1.5L en 2L petflessen
* SIGG lichtgewicht alu flessen van 0.7L tot 2L
* een wijnfles
* een pak fruitsap
* metalen thermosflessen tot 1.5L
* en zo’n beetje elke andere fles!

En… je kunt er ook je opgerolde regenjasje in kwijt.
Dankzij de 3 sleufgaten zit de Santos petfleshouder helemaal reis-proof op elke fiets met twee of drie (Santos Travelmaster) bevestigingspunten. Helemaal volgens de Santos filosofie, Built for Life…

Juryoordeel
Een idee van een hobbyist uitgevoerd door een fietsenbouwer van naam. De flessenhouder is flexibel waardoor er verschillende maten en soorten flessen inpassen, maar is geen vervanging voor een bidonhouder omdat je door de spanbanden een bidon niet snel even kan pakken. Prima om veel extra water mee te nemen. Degelijk uitgevoerd.

Merk: Santos
Model: Multi-functionele (pet) fleshouder
Prijs: € 29,95
Bedrijf: Santos Bikes
Website: www.santosbikes.com

Gerelateerd

Delen

Waardering
36106
Stem nu !
Bedankt!
Mislukt !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *