Review Rubytec Active Bottle Cooler

Voordelen

  • simpel, betaalbaar & licht (89 gram/L)
  • zeer effectief bij warme, droge lucht
  • goed te reinigen

Nadelen

  • werkt amper bij hoge luchvochtigheidsgraad
  • regelmatig reinigen noodzakelijk

Problemen met de koeling van je drinkwater? De Active Bottle Cooler kan de oplossing bieden. De Bottle Cooler is een fleshouder met binnenvoering. Die binnenvoering bevochtig je met (koel & veel) kraanwater, waarna je ‘m weer in de buitenhoes stopt. De te koelen fles gaat er eveneens in en de omgevingswarmte op de buitenhoes gaat z’n werk doen: het water uit de binnenhoes verdampt en voert warmte van binnen naar buiten af. Tegelijkertijd slaat condens neer aan de binnenkant van de binnenhoes tegen de fles: het koelen is begonnen!

Het koelproces duurt voort zo lang er water uit de binnenvoering kan verdampen. Opnieuw bevochtigen start het proces weer op. Hoe lager de vochtigheidsgraad buiten, hoe meer koeling: in de Sahara tot een dikke 15 graden ten opzichte van de omgevingstemperatuur. Echter: hoe hoger die luchtvochtigheidsgraad, hoe minder de koeling (een enkele graad in de tropen). Voor meer info zie www.rubytec.com, Outdoor Essentials, Active Bottle Cooler, link ‘luchtvochtigheidsgraad’. Bij de dauwpunttabel kun je dan doorlinken naar de actuele luchtvochtigheidsgraad in jouw regio, zodat je beter kunt beoordelen wat de Active Bottle Cooler precies voor jou betekenen kan.

De Active Bottle Cooler is er in twee maten (M en L), maar eigenlijk is alleen de Large-uitvoering (voor liter flessen en kleiner) relevant. Prijs: € 17,95 (medium), € 18,95 (large).

Merk: Rubytec
Model: Active Bottle Cooler
Prijs: € M € 17,95 L € 18,95
Bedrijf: ROBIJNS
Website: WWW.RUBYTEC.COM

Gerelateerd

Delen

Waardering
1304
Stem nu !
Bedankt!
Mislukt !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *