Test Jabra Sport Bluetooth & Corded

Voordelen

+ Prima functionaliteit
+ Waterdicht, schokbestendig
+ Comfort Sport Corded

Nadelen

- Batterijtijd Sport draadloos

De Jabra Sport Bluetooth is een oortje speciaal ontwikkeld voor (buiten)sporters. Er zijn twee versies: met en zonder Bluetooth.

De eerste is technisch het interessants. De ‘oortjes’ van de Sport Bluetooth doen qua formaat wat denken aan oude gehoorapparaten, maar er zit dan ook een batterij in. Via Bluetooth koppel je de Sport met je mobieltje en zodra de telefoon gaat, beantwoord je de ­oproep. Het geheel werkt feilloos.

Je kunt natuurlijk ook gewoon ­lekker luisteren naar muziek op je mobiel of naar de radio dankzij de FM-ontvanger die de Sport Bluetooth aan boord heeft. Alles werkt goed. Het enige minpuntje is de batterijtijd: zo’n 3 uur als je muziek luistert en 4,5 uur als je hem gebuikt als telefoonheadset.

De goedkopere Sport Corded heeft hier geen last van: die werkt tot je ­telefoon leeg is. Daarnaast zijn de ‘oortjes’ kleiner, minder zwaar en draagt hij gewoon prettiger voor mensen met kleine oorschelpen. Maar het beste voor buitensporters is wel dat de beide Jabra’s stof-, schok- en waterbestendig zijn.

Prijs: € 99,95 (Bluetooth) € 59,95 (Corded)
Website: www.jabra.com

Gerelateerd

Delen

Waardering
26108
Stem nu !
Bedankt!
Mislukt !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *