Test Deuter Attack 20 MTB rugzak, 2012

Voordelen

+ Solide
+ Comfortabel
+ Veel vakjes
+ Rugbeschermer

Nadelen

- Wat zwaar

De Deuter Attack 20 is een hardcore mountainbikerugzak met een geïntegreerde rugbeschermer. Vanwege die rugbeschermer, gemaakt van meerdere lagen schokabsorberend foam en kunststof platen, is hij met 1647 gram niet de lichtste.Toch merk je daar fietsend weinig van; de schouder- en heupbanden zijn breed en goed gesneden waardoor het gewicht mooi wordt verdeeld. Bovendien is hij erg stabiel.

De rugzak heeft een inhoud van 20 liter die over drie vakken is verdeeld. In het rugvak berg je het hydrationpack op. Het grote hoofdvak biedt plaats aan extra (regen)kleding en wat eten. Ook heeft het een groot netvak, handig voor toiletspullen. Het voorvak bestaat uit meerdere kleine (net)vakjes. Hier kun je op een mooie en veilige manier gereedschap, een binnenband, een pomp, de EHBO-set en een paar mueslirepen in op bergen.

Aan de buitenzijde heeft de Attack natuurlijk een plek om een helm een wat extra kleding of beschermers op te bergen. Na een half jaar fietsen inclusief een paar goede crashes bewijst de Deuter Attack 20 zich als nagenoeg onverwoestbaar en is ook mijn rug nog heel!

Prijs: € 159,95
Bedrijf: TCK Sports
Telefoonnummer bedrijf: (045) 546 66 11
Website: www.deuter.nl

Gerelateerd

Delen

Waardering
23388
Stem nu !
Bedankt!
Mislukt !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *