Outdoor Award voor Powertraveller Solarmonkey Adventurer

De oplader Powertraveller Solarmonkey Adventurer heeft ZILVER gewonnen binnen de categorie Foto, video & elektronica van de Op Pad Outdoor Awards 2013. De Op Pad Outdoor Awards werden uitgereikt op woensdag 13 februari 2013.

> Bekijk alle Outdoor Awards 2013 producten

Product informatie
Nieuw! Voor het laden van je iPhone, smartphone, iPad, GPS of E-reader gebruik je de Solarmonkey Adventurer. De Adventurer is een innovatief zonnepaneel die, in optimale weersomstandigheden, in staat is de geïntegreerde Lithium-ion Polymer accu in slechts 8 tot 12 uur volledig te laden. In minder goede condities is het zonnepaneel nog steeds in staat om de accu te laden door de Maximum Power Point Tracker (MPPT) technologie. Via USB levert het paneel 5V via een interne batterij van 2500 mAh. Het paneel weegt slechts 265 gram en wordt geleverd inclusief travel case. Verdere eigenschappen:

– Water- en schokbestendig
– Zelf test van in/uit laad karakteristieken
– Beveiligd tegen ontladen
– 3 manieren van laden; solar, 12V USB of via 220/USB lader

Juryoordeel
Energie wordt steeds belangrijker en noodzakelijker. Dit product is duurzaam en handzaam. Voldoende hulpstukken om verschillende soorten apparaten aan te sluiten zijn bijgevoegd.

Merk: Powertraveller
Model: Solarmonkey Adventurer
Prijs: € 99
Bedrijf: Technolyt
Website: www.powertraveller.com

Gerelateerd

Delen

Waardering
36098
Stem nu !
Bedankt!
Mislukt !

Reacties (1)

  1. Zeker een mooi product! er zijn vele versies op de markt, en om eerlijk te zijn is dit een van de duurdere….
    Ik heb laders met 2x zoveel capaciteit voor 30 euro goedkoper gezien, en deze laders kunnen zelfs 2 apparaten tegelijkertijd opladen! Natuurlijk heb ik geen idee wat de kwaliteitsverschillen zijn, maar op het eerste gezicht vind ik dit product erg prijzig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *