Outdoor Award voor Berghaus Vapourlight Hypersmock 2.0 regenjack

De Berghaus Vapourlight Hypersmock 2.0 heeft brons gewonnen binnen de categorie Kleding van de Op Pad Outdoor Awards 2015. Tevens won het jack de exclusieve Lezersaward. De Op Pad Outdoor Awards werden uitgereikt op vrijdag 17 april 2015.

Omschrijving Berghaus Vapourlight Hypersmock 2.0

De Vapourlight Hypersmock 2.0 is met slechts 76 gram (heren L) ‘s werelds lichtste waterdichte jack. Bestand tegen een waterdruk van 15.000 mm waterkolom en toch goed ademend met 10.000 gram/m²/24 uur, zet het een nieuwe standaard voor regenkleding bij activiteiten met een hoge intensiteit.

Oordeel van de vakjury

‘Lichtste regenjack in zijn soort. Hij past altijd wel in de rugzak of in een fietstas en bij regen tover je hem tevoorschijn. Mooi gemaakt en super sterk. Ook prijstechnisch interessant.’

Naast de vakjury is natuurlijk de mening van Op Pad lezers belangrijk. Uit alle producten die door de vakjury zijn genomineerd voor de Outdoor Awards kiest de lezersjury 1 product die de Op Pad Lezersaward krijgt en de keuze is gevallen op dit Berghaus regenjack. De lezersjury 2015 bestaat uit Gerard Buitendijk, Casper Schipper, Patrick Kuik, Cathelijne Hornstra en Maarten Smit.

 Oordeel lezersjury

‘Unaniem valt de keuze op het Berghaus Vapourlight Hypersmock 2.0 jack. Berghaus heeft het voor elkaar gekregen om een superlicht ademend en waterdicht jack te maken dat met 75 gram minder weegt dan een gemiddelde smartphone. Hij is superklein op te bergen en past daardoor in elke rugzak, fietstas en zelfs je broekzak. De lezersjury is verbaasd over de sterkte van het materiaal. Het feit dat het een anorak is doet aan de functionaliteit niets af, al moet je even wennen aan het aantrekken. Verrassend vinden we de zak met rits die in het verlengde van de voorrits zit. Al met al is er geen enkel excuus om de Vapourlight Hypersmock 2.0 niet altijd bij je te hebben. De prijs mag hoog lijken als je het omrekent naar grammen, maar naar prestaties is hij zijn geld dubbel en dwars waard.’

Merk: Berhaus
Model: Vapourlight Hypersmock 2.0
Prijs: € 129,95 (2015)
Website: www.berghaus.com

Gerelateerd

Delen

Waardering
64577
Stem nu !
Bedankt!
Mislukt !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *