Op ontdekkingsreis met een Swarovski Optik verrekijker

Neem bij je volgende wandeling of weekendje weg een compacte lichtgewicht verrekijker uit de CL familie mee. Je zult dan veel meer zien en ervaren, zoals planten en dieren die je anders nooit zou opmerken of details van gebouwen of het landschap die anders verborgen zouden blijven. Samen met onze partner Swarovski Optik lichten we alle pluspunten uit.

CL Familie

De CL familie is een serie compacte verrekijkers bestaande uit: de CL Companion (links op de foto) en de CL Pocket (rechts op de foto). Deze verrekijkers vormen de perfecte combinatie van optische kwaliteit en compact formaat, zonder compromissen.

Waarom is een Swarovski Optik verrekijker zo goed?

1. Perfecte optiek voor haarscherpe beelden
Alleen precisieoptiek garandeert observatiegemak, voorkomt dat je ogen vermoeid raken en zorgt ervoor dat je zelfs de kleinste details nog kunt zien.

2. Levensechte kleuren voor intens heldere beelden
Een goede lichttransmissie garandeert heldere, contrastrijke beelden en dankzij de speciale coatings zie je levensechte kleuren.

3. Robuust, stof- en waterdicht voor intensief gebruik
De robuuste behuizing beschermt de verfijnd afgestelde optiek in je verrekijker tegen stoten, water en stof.

4. Handzaam, licht en elegant voor genieters
Het grote gebruiksgemak en het slimme, ergonomische design van deze verrekijkers maakt kijken pas echt plezierig.

5. Eersteklas service voor tevreden klanten
Een hoogwaardige verrekijker geeft je veel plezier zonder problemen. Mocht je toch hulp nodig hebben, dan garandeert Swarovski Optik je jarenlang een snelle, betrouwbare en uitgebreide service.


Overzicht CL familie

CL Pocket (verkrijgbaar in groen, zwart en zand): 8×25, 10×25

CL Companion (verkrijgbaar in groen, zwart en zand): 8×30, 10×30

Nieuw: CL Pocket Mountain (antraciet): 8×25 en 10×25
De nieuwe CL Pocket Mountain (op de foto) heeft een opvallend voorkomen: een geslaagde combinatie van antraciet en zwart voor de kijker, een oranje field bag en een draagriem, geïnspireerd op klimtouw.


Meer over SWAROVSKI OPTIK

Swarovski Optik met hoofdvestiging in Absam, Tirol, maakt deel uit van de Swarovski-groep. De in 1949 opgerichte Oostenrijkse onderneming is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van optische precisie-instrumenten in het premium segment. Overal ter wereld verkiezen veeleisende gebruikers de verrekijkers, telescopen, richtkijkers en optronische instrumenten. Haar succes dankt de onderneming aan haar innoverende kracht, de kwaliteit en duurzaamheid van de producten, evenals hun functionele en fraaie design. De waardering van de natuur vormt een wezenlijk bestanddeel van de bedrijfsfilosofie en komt tot uitdrukking in de voorbeeldige milieuvriendelijke productie en in een blijvende betrokkenheid in het kader van geselecteerde natuurbeschermingsprojecten. Er werken circa 800 medewerkers bij het bedrijf.

Bekijk een filmpje over deze verrekijkers

Gerelateerd

Delen

Waardering
79558
Stem nu !
Bedankt!
Mislukt !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *