Test Lowepro 45L AW Rover Pro fotorugzak, 2014

Voordelen

+ Stevig
+ Regenhoes/refector
+ Draagcomfort
+ Ruimte kampeerspullen

Nadelen

- Graag 10 l kampeerruimte meer
- Kostbaar

De Lowepro 45L AW Rover Pro fotogrugzak hebben we onlangs getest in nat Schotland en in de stoffige en droge Negev woestijn in Israël.

Lowepro 45L AW Rover Pro: uitneembare  vakken

De Lowepro 45L AW Rover Pro heeft twee uitneembare zakjes voor de camera-apparatuur. Er is ruimte voor een DSLR body met twee lenzen, een flitser en extra toebehoren zoals batterijen, flash kaarten en filters. De apparatuur is snel toegankelijk via een voorflap. In deze flap is plek voor een iPad of wandelkaart.

Waterdichte hoes/reflectiescherm

De Lowepro 45L AW Rover Pro heeft een uitneembare waterdichte hoes die gemakkelijk over de tas past. Zelfs als het statief er aan de zijkant op zit. De zilver kleurige regenhoes fungeert tevens als licht reflector. Groot pluspunt van de Lowepro 45L AW Rover Pro is dat hij boven het foto-gedeelte een redelijke ruimte heeft om kampeeruitrusting en kleding mee te nemen. 10 liter meer zou welkom zijn. Bovendien vind je aan de zijkant een vak voor een waterzak. Ook is er ruimte voor een laptop.

Sterk en duurzaam

De heupbanden hebben elk een klein zakje, ideaal voor GPS of smartphone. De rugzak heeft zich als sterk, duurzaam en comfortabel bewezen. Ook blijven de spullen droog natte op locaties. Kortom de Lowepro 45L AW Rover Pro is een uitstekende rugzak voor de avontuurlijke fotograaf.

Merk: Lowepro
Model: 45L AW Rover Pro
Prijs: € 349
Bedrijf: Degreef & Partner
Telefoonnummer bedrijf: (073) 615 45 50
Website: www.lowepro.nl

Gerelateerd

Delen

Waardering
51600
Stem nu !
Bedankt!
Mislukt !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *