Outdoor Award voor Loksak aLoksak

Het beschermhoesje Loksak aLoksak heeft BRONS gewonnen binnen de categorie Gadgets & Accessoires van de Op Pad Outdoor Awards 2013. De Op Pad Outdoor Awards werden uitgereikt op woensdag 13 februari 2013.

> Bekijk alle Outdoor Awards 2013 producten

Product informatie
aLOKSAK
-zakjes zijn beschermhoesjes met een hermetische afsluiting. Dat betekent dat er absoluut geen water, vocht, lucht, gruis, stof, zweet, zand of sneeuw de sluiting kan doordringen. Ze zijn ontworpen voor een breed scala van toepassingen en omgevingen. De transparante zakken zijn flexibel, worden geleverd in meer maten en zijn hersluitbaar. Tot maar liefst 60 meter waterdicht. De aLoksak kreeg al snel de verdiende bijnaam “element-proof”-beschermhoesje”. Bovendien zijn de aLoksaks Touchscreen proof: je iPhone (bellen en gebeld worden), Ipad of smartphone kan worden gebruikt in de aLOKSAK. Ook voor het dagelijks gebruik zijn de zakken dus een slimme oplossing voor een herkenbaar probleem.

Juryoordeel
Voor incidenteel gebruik is dit een prima product. De prijs-/kwaliteitverhouding is goed. Het is alleen geen duurzaam product, maar dat verwacht men ook niet voor deze prijs.

Merk: Loksak
Model: aLoksak
Prijs: € 10,95 (per 3)
Bedrijf: Robijns BV
Website: www.loksak.com

Gerelateerd

Delen

Waardering
36089
Stem nu !
Bedankt!
Mislukt !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *