iTab-Rest

Voordelen

+ Pakmaat
+ Gewicht
+ Prijs

Nadelen

- Niet in het roze

We hebben hem al een tijdje in het bezit: de iTab-Rest. De iTab-Rest is een houder waar je een Ipad, Iphone of elke andere tablet of mobiel in kan zetten en van alle tablet steunen die we kennen, is dit wel een van de eenvoudigste en de beste.

Kinderwerk

De iTab-Rest is gemaakt van kunststof en heeft opgevouwen een maat van 4 mm bij 175 mm bij 125 mm en past daardoor altijd in een rugzak. Uitvouwen is kinderwerk en daarna kan je de tablet neerzetten in twee uitgevouwen ‘haakjes’. In de haakjes kan je een tablet kwijt met een dikte van maximaal 14 mm, dus ook met een beschermhoes passen de meeste tablets. En de steuntjes staan 9 cm uit elkaar waardoor ook een mobiel prima past.

Stevig

In de praktijk voldoet de steun prima: op de bank met de steun in de hand, op het tafeltje in de trein naar Zwitserland om onderweg naar een film te kijken, liggend op je Therm-a-Rest in de tent zoekend naar een weer-update en zelfs opgevouwen in de rugzak, want met een gewicht van 70 gram zit hij ook niet in de weg.  De steun heeft twee standen waarmee je kijkhoek iets kan veranderen: erg steil of juist iets meer liggend.

Het hangt een beetje van de lichtomstandigheden en je positie af waar je voor kiest. Het maakt overigens niet uit of je de tablet horizontaal of staand gebruikt: de iTab-Rest staat stevig.

Koninklijk Oranje

Zoals gezegd: we hebben hem al een tijdje en na zes maanden in- en uitvouwen en heel veel gebruiken ziet de iTab-Rest er nog als nieuw uit en doet precies wat we er van verwachten. Kortom een topproduct voor een prima prijs. € 8,- (thuis gestuurd) Verkrijgbaar in zwart, transparant, wit en Koninklijk Oranje.

Merk: iTab-Rest
Prijs: € 8
Website: www.itab-rest.nl

Gerelateerd

Delen

Waardering
32737
Stem nu !
Bedankt!
Mislukt !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *