Outdoor Award voor Helinox Chair One

Het kampeerstoeltje Helinox Chair One heeft ZILVER gewonnen binnen de categorie Gadgets & accessoires van de Op Pad Outdoor Awards 2013. De Op Pad Outdoor Awards werden uitgereikt op woensdag 13 februari 2013.

> Bekijk alle Outdoor Awards 2013 producten

Product informatie
De Helinox Chair One combineert comfort met een extreem laag gewicht. Het zeer kleine pakvolume en het lage  gewicht van net 850g maakt deze stoel tot een absolute “must have” voor elke fietser, wandelaar, kampeer en buitensport liefhebber; kortom voor iedereen.

Gewicht: 850g
Pakvolume: 35 x 10 x 12cm
Verpakt gewicht: 940g
Maximale belastbaarheid: 145kg
Afmetingen stoel: hoogte 65 x breedte 52cm x diepte 50cm
Zithoogte: 35cm

Juryoordeel
Erg mooie constructie van inklappootjes. De stoel is ingepakt lekker compact en dat maakt hem prima geschikt voor een fietstrekking. De stoel is licht, zit comfortabel, maar de prijs is wel behoorlijk stevig.

Merk: Helinox
Model: Chair One
Prijs: € 89,95
Bedrijf: Nigor Net BV
Website: www.helinox.eu

Gerelateerd

Delen

Waardering
36076
Stem nu !
Bedankt!
Mislukt !

3 reacties op “Outdoor Award voor Helinox Chair One

  1. Inmiddels 4 weken mee op pad geweest en ze bevallen uitstekend. Verschillende zithoudingen mogelijk, stevig, klein mee te nemen en snel opgezet. Alleen even opletten met stevige wind, want ze waaien zo weg als je er niet inzit.

  2. Belle,
    Ik heb na de test zelf vier exemplaren aangeschaft voor mijn vrouw, de kinderen en mezelf. Inmiddels zijn de stoelen veel gebruikt op vakanties en ook worden ze als extra stoel gebruikt als we veel gasten over de vloer hebben. De stoelen – ook de kunststof verbindingen – zijn erg slijtvast en van slijtage is ook niets te zien.

    Groet,

    Gijs

  3. Ik ben benieuwd hoe slijtvast dit stoeltje is. Achilleshiel lijkt me de kunststof verbinding waar de pootjes ingestoken worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *