Outdoor Award voor Garmin Fenix

Het gps-horloge Garmin Fenix heeft GOUD gewonnen binnen de categorie Gadgets & accessoires van de Op Pad Outdoor Awards 2013. De Op Pad Outdoor Awards werden uitgereikt op woensdag 13 februari 2013.

> Bekijk alle Outdoor Awards 2013 producten

Product informatie
Zet elke stap met 100% vertrouwen, ongeacht hoe veeleisend of avontuurlijk je tocht wordt. Met Garmin Fenix beschik je over een compleet uitgerust gps horloge met autokalibrerende hoogtemeter, barometer en kompas. Daarnaast heeft het bewezen en geteste navigatie hulpmiddelen zoals TrackBack™ en track display met navigatielijnen en hoogteprofielen. Zo ben je dus zeker in ieder landschap en tijdens elke uitdaging die je aangaat.

Juryoordeel
Een serieuze outdoor gps in de vorm van een horloge met meer functies dan hier kort vermeld kunnen worden. Een product waarvan je goed moet weten hoe het werkt en wat het allemaal kan.  Het is een goed uitgedacht product voor dagtrippen. Bij langere tochten moet je de batterij in de gaten houden.

Merk: Garmin
Model: Fenix
Prijs: € 399
Bedrijf: Garmin Nederland B.V.
Website: www.garmin.com

Gerelateerd

Delen

Waardering
36064
Stem nu !
Bedankt!
Mislukt !

Reacties (1)

  1. Ik gebruik nu ongeveer 3/4 jaar een fenix en ben erg tevreden over het horloge… bijna altijd heb je buiten contact met de satelieten, het horloge is nauwkeurig en kan gerust een hele dag op hoge resolutie een spoor vastleggen. Je moet wel tijdig de GPS functie aanzetten want het opsporen van de satellieten vraagt veel tijd, wat jammer is want daardoor mis je nog weleens het begin van je route…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *