Fjällräven Långfärd 40 schaatsrugzak, 2013

De Fjällräven Långfärd 40 is een schaatsrugzak gemaakt van waterafstotend G-1000 met een inhoud van 40 liter. Maar het zijn de details die deze rugzak tot een goede vriend voor de fanatieke schaatsers maakt. Fjällräven stopte er onder meer een waterdichte pakzak in. Die houdt je reservekleding droog als je toch door het ijs zakt. De waterdichte zak zorgt ook voor drijfkracht en is dankzij de gele kleur snel terug te vinden in de rugzak.

Als je de aandacht wilt trekken, kun je daarvoor het in de gesp van de borstband geïntegreerde fluitje gebruiken. Een ander veiligheidsdetail is een verlengingslijn die snel toegang geeft tot een reddingslijn. Als laatste zit er een kruisband aan de onderzijde van de rugzak die met enkele gespen op de heupgordel wordt bevestigd. De kruisband kan worden verwijderd als de rugzak voor een andere activiteiten wordt gebruikt.

Indeling
Het hoofdvak heeft een bovenopening en rolsluiting.  Aan de buitenzijde van de rugzak bevinden zich bevestigingen voor telescoopstokken, zijzakken van mesh en een groot voorvak. Bij de rugzak wordt ook een losse schaatstas geleverd die de schaatsen tijdens het vervoer beschermt en de rugzak beschermt tegen de scherpe ijzers.

De heupgordel wordt asymmetrisch gesloten aan de linkerzijde – dit zorgt voor minder accessoires aan de voorzijde die vast kunnen komen te zitten bij eventuele redding uit een wak. De heupgordel is ook voorzien van een paar gemakkelijk toegankelijke vakken voor snacks en kleine spullen.

Merk: Fjällräven
Model: Långfärd 40
Prijs: € 205
Bedrijf: Fjällräven
Website: www.fjallraven.nl

Gerelateerd

Delen

Waardering
35941
Stem nu !
Bedankt!
Mislukt !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *