Outdoor Award voor Eureka Wickiup 4 SUL

De tent Eureka Wickiup 4 SUL heeft BRONS gewonnen binnen de categorie Tenten van de Op Pad Outdoor Awards 2013. De Op Pad Outdoor Awards werden uitgereikt op woensdag 13 februari 2013

> Bekijk alle Outdoor Awards 2013 producten

Product informatie
Ultra lichtgewicht 4 persoons tent, met een uitmuntende ruimte/gewicht verhouding. Gemaakt van 20D gesiliconiseerd Ripstop nylon. Dit piramide ontwerp is voorzien van 1 verstelbare DAC stok en is zeer gewichtsbesparend (2.8kg). Extreem stabiel tijdens slecht weer. Ook verkrijgbaar in een driepersoons uitvoering.

Juryoordeel
Goede ruimte/gewichtsverhouding voor een 4-persoonstent. Deze tent is niet intuïtief op te zetten, goed de gebruiksaanwijzing gebruiken en met 2 personen opzetten. Prima prijs.

 

Merk: Eureka
Model: Wickiup 4 SUL
Prijs: € 499,95
Bedrijf: Nigor Net Bv
Website: www.eurekaeurope.com

Gerelateerd

Delen

Waardering
36056
Stem nu !
Bedankt!
Mislukt !

5 reacties op “Outdoor Award voor Eureka Wickiup 4 SUL

    1. Ja, daar heb je een punt maar hij is op een aantal punten wel degelijk anders. Ik heb zelf een Shangri La en helaas alleen maar een gaas binnentent. Behoorlijk koud in het najaar. Dedichte Eureka binnentent past volgens Eureka in de SL dus een upgrade… En GoLite heeft overigens geen tenten ingeschreven voor de Op Pad Outdoor Awards.

      1. Maar dan is http://www.oooworks.com pas echt een noviteit :). Los van de aanmeldingsdiscussie. Zij maken op maat binnententen voor dit soort tenten. Ik zal het hierbij laten want jullie hebben het volste recht om jullie keuze te maken. Ik wil niet overkomen als de zoveelste zeurkous op het internet.

        1. Je bent geen zeurkous en je hebt gelijk! Ik vind het ook jammer dat niet de hele outdoor branche allert is op leuke noviteiten. Iedereen mag zich aanmelden en daar maken wij zeker geen keuze. Maar in Nederland tentenland sturen de meeste leveranciers niets in. Gr Gijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *