Outdoor Award voor Deuter Trans Alpine Pro 28

De rugzak Deuter Trans Alpine Pro 28 heeft ZILVER gewonnen binnen de categorie Rugzakken van de Op Pad Outdoor Awards 2013. De Op Pad Outdoor Awards werden uitgereikt op woensdag 13 februari 2013.

> Bekijk alle Outdoor Awards 2013 producten

Product informatie:  De perfecte rugzak voor professionele gidsen op meerdaagse biketochten onder begeleiding. Deze rugzak kan alles wat het Trans Alpine oermodel kan – en nog veel meer. Het nieuwe Airstripes Pro rugdesign zorgt voor een ongezien comfort: de ontwerpers hebben het aanzetpunt van de heupvinnen zo ver mogelijk naar binnen gelegd en uitgerust met automatische compressie. Daardoor, en door het extreem lichte, ingewerkte frame, sluit de ruime rugzak zeer goed aan op het lichaam en zit muurvast. Het grote organizer vak kan men gemakkelijk openklappen. Hierin kan men gereedschap, reserveonderdelen en EHBO kit goed sorteren en supersnel bereiken. Natuurlijk is er ook aan de dames gedacht: voor hen bestaat het SL model dat is aangepast aan de vrouwelijk anatomie.

Juryoordeel:  Een product dat qua functionaliteit volledig voldoet aan de verwachtingen van een zeer specifieke doelgroep. Degelijk en van grote kwaliteit, ideaal voor een gids of begeleider. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Merk: Deuter
Model: Trans Alpine Pro 28
Prijs: € 139,95
Bedrijf: Lowa Benelux BV
Website: www.deuter.nl

Gerelateerd

Delen

Waardering
36047
Stem nu !
Bedankt!
Mislukt !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *